• Vegetariskt

    Vegetariskt

  • Vegan

    Vegan

Mythermo™

Premium viktkontrolls formula

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt och få GRATIS Omega 3 när du köper för 450 kr | Använd kod: 25SE

25% rabatt på din beställning + få GRATIS Omega 3 när du köper för 450 kr | Använd kod: 25SE

Erbjudandet gäller t.o.m 25.02.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
199 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Mythermo™ är en banbrytande fettförbrännings-hjälpmedel utformad för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt viktminsknings programm. Kombinationen av potenta ingredienser gör detta till nästa generations viktkontrollsformula och ett måste för ditt viktminskningskostschema.

Kolanöt, frukten av Kola träd som växer i de tropiska regnskogarna i Afrika, är vad som skiljer denna formula från resten. Det naturliga extraktet av Kolanöt kan bidra till att stödja din diet och kan bidra till viktkontroll – vilket gör den till en idealisk ingrediens för att stödja ditt viktminsknings program. Kolin är en annan viktig komponent eftersom det bidrar till normal lipidmetabolism, vilket innebär att det spelar en viktig roll i omvandlingen av fett till energi.

Mythermo™ är också konstruerat för att förbättra din träning och öka energinivåer med tillsats av naturliga koffeinkällor och B-vitaminer. Kolanöt och Guarana bidrar naturligt med 100mg koffein per dos, en välkänd stimulant som bidrar till att öka vakenhet och bidrar till att förbättra koncentration (om minst 75mg koffein intas per portion). Vi har också lagt till 125mg av TeaCrine® per portion, en förening med en liknande molekylstruktur som koffein för en extra kick. Vitamin B6 och B12 bidrar till normal energigivande ämnesomsättning och till att minska trötthet och utmattning.

Vi har också lagt till Blåstång, en tång som finns på kusterna i Nordsjön, som är en stor källa till naturlig jod. Jod bidrar till normal kognitiv funktion samt bidra till den normala produktionen av sköldkörtelhormoner och normal sköldkörtelfunktion. För att slutföra formulan, har vi lagt till naturliga extrakt av druvkärnor och Kidneybönor.

Mythermo™ har en koffeinhalt av 100 mg per portion, prova Mythermo X-Treme™ för en större koffein kick.

Fördelar

  • Innehåller kolin som bidrar till normal lipidmetabolism
  • Kolanöt som kan bidra till att stödja diet och kan bidra till kroppsviktskontroll
  • Innehåller jod, riboflavin och vitamin B12, som alla bidrar till normal energi-givande ämnesomsättning

Rekommenderad användning

Konsumera 3 kapslar dagligen. Tas bäst före träning.

Överskrid inte den angivna rekommenderade dagliga dosen. Denna produkt bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Förvaras svalt och torrt ej i direkt solljus. Lämplig för vegetarianer och veganer. Förvara utom räckhåll för små barn.

Ingredienser

Vita Kidneybönor Extrakt, Kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), Kolinbitartrat, Blåstång, Druvfrö Extrakt, Guarana, TeaCrine® (Theacrine), Kolanöt, koffein vattenfri, vitamin B12, Färg (E171), Bioperine® (Svartpepparextrakt), vitamin B6.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 3 Kapslar

Portioner per förpackning - 30 (90 Kapslar), 60 (180 Kapslar)

Näringsinformation

    Per Portion *RI
Vitamin B6   4.6 mg 300%
Vitamin B12   50 µg 2000%
Jod   400 µg 267%
      Per Portion
Vita Kidneyböns extrakt     500 mg
Blåstång     200 mg
Druvkärnsextrakt     150 mg
Guarana     125 mg
Theacrine (TeaCrine®)     125 mg
Kolanöt     100 mg
Kolin     90 mg
Total mängd Koffein (ink. Guarana & Kolanöt)     100 mg
Svartpeppar Extrakt (Bioperine®)     5 mg

 

* Referensintag för en normal vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Mythermo™

Välj bild

Mythermo™
Back to top