• Vegetariskt

    Vegetariskt

Kreatin AKG

Kreatin-α-ketoglutarsyra

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | Ingen kod

25% rabatt på produkter | Ingen kod

Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
99 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är Kreatin AKG?

Kreatin AKG är ett spännande nytillskott till vårt ledande utbud av kreatin. Kreatin AKG ger alla fördelar som standardkreatinmonohydrat, och är sammansatt av kreatinmolekyler bundna till α-ketoglutarsyra (AKG).

Kreatin har studerats utförligt för sin tillämpning på kraftsporter och fortsätter vara ett viktigt tillskott för kroppsbyggare och atleter. En portion Kreatin AKG innehåller över 3 g kreatin, som förbättrar fysisk prestation för högintensiv styrketräning med många lyft på kort tid.

α-ketoglutarsyra är mest känt använt i pre workout-tillskott och för att boosta produktionen av kväveoxid, där det är bundet till aminosyran arginin. AKG är ett mellanliggande steg i citronsyracykeln, en komplex process som är en del av kroppens energiproduktion.

Hur ska man ta Kreatin AKG?

Kreatin AKG är det perfekta tillskottet om du regelbundet utför högintensiv träning. För att maximera fördelarna med Kreatin AKG, blanda två rågade små skopor (7 g) med 300 ml vatten eller fruktjuice och drick en gång om dagen.

Fördelar

  • Kreatin förstärker fysisk prestation i högintensiv träning
  • AKG är delaktigt i kroppens energiproduktion
  • Perfekt för kraftsporter

Rekommenderad användning

För att maximera fördelarna med denna produkt, blanda två rågade små skopor (7 g) med 300 ml vatten eller fruktjuice i en Myprotein-shaker och drick före, under eller efter träning.

Överskrid inte det rekommenderade dagliga intaget. Den här produkten är ett kosttillskott och ska därmed inte användas som substitut till en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvara svalt och torrt, utom räckhåll för barn.

Ingredienser

Kreatin-α-ketoglutarsyra-pulver (100 %) (kreatinmonohydrat, α-ketoglutarsyra).

Allergeninformation: Kan innehålla soja, mjölk och ägg.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 2 små rågade skopor (7 g)

Portioner per förpackning - 35 (250 g)

Näringsinnehåll

      Per portion
Kreatinmonohydrat   3,3 g

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Kreatin AKG

Välj bild

Kreatin AKG
Back to top