• Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

 • Gluten Free

  Gluten Free

Koffeinpinnar

200 mg koffeinpinnar

Smak
Förpackning
Mängd

Köp 3, betala för 2 | Använd kod: 3FOR2SE

Köp 3 betala för 2. Du får det billigaste helt gratis! | Använd kod: 3FOR2SE

Erbjudandet gäller t.o.m 25.02.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
109 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Myproteins koffeinpinnar innehåller 200 mg koffein per pinne, och har diverse användningsområden dagen igenom.

Koffeinpinnarna förbättrar din koncentration och gör dig mer alert, så att du kan försäkra dig om att vara på topp hela dagen, om det så är på kontoret eller på träningen.

Eftersom de bidrar till ökad uthållighet rekommenderar vi att du använder koffeinpinnarna innan löpning eller cykling för att säkerställa att du får ut max av ditt träningsschema.

Otroligt smidigt, bara att hälla pulvret i valfri dryck. För att mixa din egen pre workout-shake, varför inte ta pulvret ihop med vår BCAA, citrullin-malat och beta-alanin?

Fördelar

 • 200 mg koffein per pinne
 • Förbättrar koncentrationsförmågan
 • Förbättrar uthålligheten

Rekommenderad användning

Riv helt enkelt upp portionspåsen och häll pulvret i valfri dryck. Konsumera inte mer än två portionspåsar om dagen. Om du tar två påsar på en dag ska du sprida ut intaget och inte ta båda på en gång.

Varning: innehåller koffein (200 mg per portion/400 mg per maximalt rekommenderat dagligt intag). Inte lämpligt för barn, gravida eller personer med känslighet för koffein. Överskrid inte det rekommenderade maximala dagsintaget.

Förvara oöppnade portionspåsar på en sval, torr plats, utom solljus. Portionspåsens innehåll ska konsumeras direkt efter att påsen öppnats.

Ingredienser

Stärkelse (maltodextrin), vattenfri koffein (20 %).

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 portionspåse (1 g), upp till två gånger om dagen (2 g)

Näringsinnehåll

  Per portionspåse (1g) Per maximalt dagligt intag (2 g)
Koffein 200 mg 400 mg

Varning: innehåller koffein (200 mg per portion/400 mg per rekommenderat maximalt dagligt intag). Inte lämpligt för barn, gravida eller personer känsliga för koffein. Överskrid inte den rekommenderade maximala dagliga dosen. Om du tar två påsar på en dag ska du sprida ut intaget och inte ta båda på en gång.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Koffeinpinnar

Välj bild

Koffeinpinnar
Back to top