SPARA 35% RABATT PÅ ALLT* MED KOD: 35SE | SPARA 50% PÅ ALLA VITAMINER
APP DEAL: SPARA 37% PÅ ALLT* + FRI FRAKT MED KOD: APPSE

Tyvärr är just denna produkt inte tillgänglig för tillfället.

Andra kunder köpte dessa produkter istället:

Hydrolysed Beef Protein

Laktos- och mjölkfritt, proteinrikt pulver – det perfekta alternativet till vassle

  • Glutenfri
SEK

Hydrolysed Beef Protein

Laktos- och mjölkfritt, proteinrikt pulver – det perfekta alternativet till vassle

  • Glutenfri
SEK

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Spara 35% rabatt på nästan allt med koden: 35SE

Spara 35% rabatt på nästan allt!

Använd kod: 35SE


Köp nu

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Kundrecensioner

Overall Rating : 3.36 / 5 (11 Kundrecensioner)
  • 3 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Se alla recensioner
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Bra val

Har tidigare använt andra märke, Hittills bäst i smak, ngt söt. Använder stavmixer för att undvika klumpar.

Var denna recension användbar för dig?

Rekommenderar inte

Proteinpulvret är helt omöjligt att blanda ut, och då har jag den smaksatta versionen. Oavsett hur mycket du skakar eller hur mycket vatten du har i shakern kommer du aldrig bli av med klumparna. När det kommer till smaken är den som baken. Det smakar knappast choklad, kan inte riktigt sätta ord på smaken, men jag gillar den inte. Magen mår inte bra av denna. Får alltid spendera många timmar på toaletten dagen efter jag druckit denna. Kommer gå tillbaka till whey igen.

Passar bra med:

Vatten

Var denna recension användbar för dig?

Gott proteinpulver med många användningsområden

Testade detta eftersom jag försökte skära ner på min användning av mejeriprodukter. Hade endast testat ett "Beef protein"-pulver tidigare och det blev jag verkligen inte imponerad av, så hade inga höga förhoppningar om detta. Men så fort jag fick hem det blev jag glatt överraskad, det smakar väldigt gott, inte i klass med kvalitativa vassleproteinpulver men definitivt gott att dricka för sig. Har också provat att göra proteinpannkakor med det, vilket det funkar kanon till. Det funkar också bra att baka med när man behöver dämpa sötsuget lite. Det enda negativa jag har att säga om det är att det skummar väldigt mycket när det blandas, samt att det är tämligen svårblandat jämfört med andra proteinpulver jag tidigare testat. Överlag en bra produkt jag kan rekommendera!

Passar bra med:

- Gröt - Proteinpannkakor - Bakning

Var denna recension användbar för dig?

Dålig smak

Den smakar märkligt.  Man har tillsatt chockladsmak för att dölja ngt men ej lyckats känns det som. Svårt att blanda ut i en shaker!  Bra näringsvärde dock. 

Var denna recension användbar för dig?

Helt Okej

Jag ville bara prova en annan sorters protein som inte var mjölkbaserad och tyckte det var lite roligt att det fanns proteinpulver på kött. Första 5 gånger jag provade drycka den så var det nästan omöjligt att få den utan mycket klumpor/skum som förvärrade smaken mycket. Jag tog naturella smaken vilket har en mild kött smak som är svår att beskriva.Sedan dem där första försöken så har jag fått till en ganska bra blandning och smak eftersom jag använde en shaker som har den där sil av plast och lagt in den där "ståltrådkula" tillsammans med en scoop av smaksatt whey pulver
Passar bra med:
En smaksatt whey pulver

Var denna recension användbar för dig?

Bra som pudding

Svår blandad och och om du blandar den med en mixer så blir den väldigt tjock och seg och svår att dricka. Så nu använder jag detta protein som pudding (mixar även ner en halv portions pudding pulver från ett valfritt märke) och då blir den god, annars så hade jag inte köpt denna igen.
Passar bra med:
pudding pulver och mjölk

Var denna recension användbar för dig?

Funkar mycket bra

Riktigt god men man måste använda en mixer eller liknande för att blanda ut det. Det går att skaka den i en shaker tyvärr. Mem det är inget problem för mig personligen

Var denna recension användbar för dig?

Funkar

Helt ok protein pulver, speciellt för de som mig är mjölkallergiker men inte vill ha sojaprotein äggprotein eller liknande. Tyvärr kladdar det lite samt att det skummar gärna väldigt mycket. Jag har den naturella smaken och den är inte överdrivet god men den går att få ner, efter tre gånger tänker man inte på smaken längre.

Var denna recension användbar för dig?

tyvärr

Jag rekommenderar inte detta... var vådliga svårt att blanda ut och smakade verkligen inte bra... synd!

Var denna recension användbar för dig?

Annorlunda proteinpulver

Jag valde detta proteinpulver för att vassle inte passar min mage, och soja/ärtprotein är inte i min smak. Till en början var jag skeptisk till oxkötts-protein, men efter några användningar i gröten kan jag konstatera att det är ett (till och med) bättre alternativ. Jag har testat choklad, och smaken är god, inga konstiga gryn som lätt kan bli av vassle och pulvret blandar sig lätt i gröt. Detta proteinpulver verkar även tåla micron utan att smaken förvrängs eller att det torkas ut.
Passar bra med:
I gröt med topping av hallon, banan och jordnötssås.

Var denna recension användbar för dig?