SPARA 35% MED KOD: FLASHSE I SPARA 40% PÅ VEGANSKA PRODUKTER
ERBJUDANDET SLUTAR OM:

0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0

HMB Aminosyra

Viktigt aminosyra som passar perfekt i proteinshakes

 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
SEK 649.0

649 kr

HMB Aminosyra

Viktigt aminosyra som passar perfekt i proteinshakes

 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
SEK 649.0

649 kr

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

I lager

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Spara 35% på nästan allt!*| Kod: FLASHSE

Spara 35% på nästan allt* 

Använd kod: FLASHSE

*Gäller inte smakprov, accessories, nyheter, limited edition produkter och utvalda träningskläder.
Rabattkoden kan inte kombineras med andra erbjudanden på sidan. Max rabatt på 2000kr per beställning.

Köp nu

Andra kunder köpte:

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.33 / 5 (3 Kundrecensioner)
 • 1 5 star reviews
 • 2 4 star reviews
 • 0 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Effektiv för vissa under specifika omständigheter!

Fungerar bra vid någon form av katabolt läge. Tex under en mycket hård diet vid mycket stort kaloriunderskott. Typ nästan enbart protein. Eller sista timmarna i en periodisk fasta som Lean Gains där man också befinner sig i ett nedbrytande läge. Förmodligen om man dessutom kör någon form av intervallträning eller aerobisk träning utöver styrketräningen (dvs något som kan bli än mer katabolt). Använder själv det vid Lean-Gainsfasta där jag har ätfönster mellan 12-20 och alltså fastar mellan 20 på kvällen till 12 nästa dag. Tar HMB vid uppstigning och sen också 2 timmar före brytandet av fasteläget. 2.5 gram vid de två tillfällena, totalt 5 gram. Upplever att jag får tryck även vid fasta tillsammans med kreatin när jag tar HMB. Spridningen mellan non-responders och super-responders är stor på HMB så det är inte säkert att alla kan få effekt på det. Jag känner att det absolut inte är någon mening att ta HMB vid normal diet där man äter många små mål utspridda under dagen och där kaloriunderskottet ej är så stort. Smaken är som alla vet hemsk. Men spär man det ordentligt så går det ner! Smakar något illa så är det ofta effektivt och prisvärt är min erfarenhet!

Passar bra med:

Kreatin. Diet Leangains, 16-8 vid slutet av fasteläget.

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

HMB

HMB passar perfekt både under diet och bulk. HMB ska tas med mat helst och fördelas under dagen då hmb har en snabb halveringstid. Därför är det smidigare att köpa pillrer och mycket enklare och dosera, samtidigt som man slipper smaken av HMB då det inte är en fröjd

Mest Användbara omdöme

Var denna recension användbar för dig?

Ja (1) Nej (0)
Rapportera missbruk

HMB

HMB har på senare tid uppmärksammats i studier som ett tillskott som kan minska muskelatrofi och stimulera proteinsyntes. Väldigt bra pris och känns som en väldigt bra investering om man vill vara opti. Dock ska det tilläggas att smaken är H-E-M-S-K. Det må vara effektivt, men smaken är bland det värsta du kan tänka dig. Håll för näsan, svälj och stå ut eller köp en kapselmaskin. I vilket fall som helst lär det vara värt det.

Var denna recension användbar för dig?

Ja (3) Nej (0)
Rapportera missbruk