har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Produkten du letar efter har upphört att säljas

Other customers purchased instead

Erbjudande
Guarkärnmjöl

Guarkärnmjöl

  • Vegetarisk
  • Vegansk
  • Glutenfri
SEK
1 Kundrecensioner

Handla Mer, Spara Mer: upp till 30% rabatt | Kod: SPARA
+ Fri frakt*
+ Spara 50 kr på allt när du köper lakritsprodukter

Få mer rabatt ju mer du handlar. 5% mer för varje 300 kr: 
  • Handla för 300 kr --> 20% rabatt
  • Handla för 600 kr --> 25% rabatt
  • Handla för 900 kr --> 30% rabatt
Använd koden SPARA i kassan för att aktivera din rabatt.
Erbjudandet gäller t.o.m 19.08.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr. *Rabatten gäller endast på produkter på fullpris.
Handla nu

Slutsåld

  • Produktinformation

    Vad är Guarkärnmjöl?

    Guarkärnmjöl utvinns från Guarväxtens frön. Dess främsta användingsområde är som ett förtjockningsmedel i många livsmedel. Det har en neutral smak och doft och kan användas för att binda samman ingredienser.

    Fördelar med Guarkärnmjöl?

    Guarkärnmjöl är ett glutenfritt förtjockningsmedel som förbättrar struktur och konsistens vid bakning och matlagning.

    Vem rekommenderas Guarkärnmjöl?

    Guarkärnmjöl passa alla som söker ett glutenfritt förtjockningsmedel att använda vid matlagning och bakning, exempelvis till soppor, såser, redningar, bakverk m.m. Det kan även användas som ett alternativ till stärkelse.

    Friskrivningsklausul: Detta tillskott ska endast intas tillsammans med rikligt av vätska. Vi rekommenderar ej detta tillskott till personer med tarmvred eller tarmbesvär.

    Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

    Fördelar
    • Neutral doft och smak 
    • Fritt från Gluten
    • Kan användas som förtjockningsmedel för att förbättra konsistens och struktur vid glutenfri matlagning och bakning 
  • Rekommenderad användning

    För att förbättra viskositeten i dina proteinbaserade shakes, testa att tillsätta 1/2 liten skopa (2 g) i proteinpulvret i en Myprotein-shaker med vatten eller mjölk.

    Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser

    Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

    Naturell: Guargummi (100%)

  • Näringsinnehåll

    PER 100g:
    Energi (kJ/kcal): 1452/347
    Fett: 5.0g
    varav mättat: 0.0g
    Kolhydrater: 80.0g
    varav sockerarter: 4.5g
    Protein: 5.0g
    Salt: 30.0g

Kundrecensioner

5.0

1 Kundrecensioner

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Perfekt

I've used this when I bake bread without gluten. This is perfect, prevents the bread to be so dry and it feels fresh longer. Perfekt när man bakar glutenfritt bröd, brödet blir saftigare och känns nybakat längre!
Passar bra med:
Bakning

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk
Back to top