Cookies & Cream: Browniedeg med vaniljsmak (39 %) (Proteinblandning (mjölkprotein, hydrolyserat bovint kollagen), isomaltooligosackarider (en källa till glukos), humektanter (vegetabiliskt glycerol), rapsolja, sötningsmedel (maltitol), smakämnen, jäsmedel (natriumbikarbonat), antioxidanter (blandning av tokoferoler), emulgeringsmedel (solroslecitin, polyglycerolestrar av fettsyror, mono- och diglycerider av fettsyror), surhetsreglerande medel (citronsyra), havssalt, färgämne (sockerkulör), risstärkelse), kakdeg med dubbel choklad (39 %) (proteinblandning (hydrolyserat veteprotein, ärtprotein, vassleproteinkoncentrat (mjölk)), cikoriarotfiber, glukossirap, råsocker, rapsolja, chokladbitar (sötningsmedel (maltitol), kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), kakaopulver, naturliga smakämnen), humektanter (vegetabiliskt glycerol), kakaopulver, havremjöl, vaniljsmak, havssalt, emulgeringsmedel (solroslecitin)), överdrag med mjölkchokladsmak (11 %) (sötningsmedel (isomalt, sukralos), palmolja, kakaopulver, vasslepulver (mjölk), vetemjöl (vetemjöl, kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), emulgeringsmedel (sojalecitin, polyglycerolpolyricinoleat), naturliga smakämnen), karamell med lågt sockerinnehåll (8 %) (oligofruktos, humektanter (vegetabiliskt glycerol), sheaolja, vatten, vassleproteinkoncentrat (mjölk), gelmedel (pektin), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, rapslecitin), salt, naturliga smakämnen), chokladbitar (3 %) (sötningsmedel (maltitol), kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), kakaopulver, naturliga smakämnen). CHOKLADBITAR: Minst 49 % kakao.
ALLERGENER: För allergener, inklusive spannmål innehållande gluten, se ingredienser i fet stil. Kan även innehålla nötter och jordnötter.