• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

D-Asparaginsyra

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt på sidan | Använd kod: 25SE

25% rabatt på alla produkter  | Använd kod: 25SE

Och 50% rabatt på kläder för de 200 första kunderna - därefter får du 45% rabatt - Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m. 19.11.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 2000 kr.

KÖP 25% rabatt på sidan | Använd kod: 25SENU
259 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

D-asparaginsyra är en aminosyra som skapas främst i hypofysen, hypothalamus samt testiklarna. Det spelar en viktig roll i produktionen av hormon (Luteiniserande hormon) som förknippas med sexlust och muskeltillväxt.

D-asparaginsyra stimulerar produktionen av signalmolekyler som i tur ökar aktivitet i hypofys och testiklar. Från ett träningsperspektiv hjälper detta din kropp att producera det hormon som behövs för att främja muskeltillväxt, styrka, pump och energi.

I en särskild studie gav forskare en grupp män i åldrarna 27-37 en daglig dos av 3,12 gram D-asparaginsyra under 12 dagar. Efter denna tid kunde gruppen uppvisa en ökning på 33% av Luteiniserande hormon i kroppen. Detta resultat är banbrytande för alla som vill förbättra deras träningsrelaterade prestationer och skulptera fram muskemassa.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Kan hjälpa till att öka muskelmassa
 • Bistår produktionen av Testosteron
 • Kan öka styrka och energi

Rekommenderad användning

Tillsätt föredragen mängd vatten eller fruktjuice i vår shaker. Tillsätt sedan 3,5 gram, skaka och drick. Använd en gång om dagen. Efter 12 dagar konsekvent användande rekommenderar vi en veckas uppehåll innan du återupprepar cykeln.

Notera: Vi rekommenderar att samtliga portioner mäts med exakta mätverktyg. Även om vi gör allt för att tillhandahålla exakta mått med våra Myprotein-skopor är dessa endast ungefärliga och inte ett substitut till standardiserade mått.

Överskrid inte den dagliga rekommenderade dosen. Den här produkten är ett kosttillskott och bör därför inte användas som substitut till en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvara svalt, torrt och utom räckhåll för barn.

Ingredienser

Denna produkt innehåller 100% D Asparaginsyra. Helt utan tillsatser.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 skopa (3,5 g)

Portioner per förpackning - 71 (250 g)

Näringsinnehåll

  Per portion
Asparaginsyra     3,5 g

 

Näringsinnehållet är baserat på varianten med naturell smak, väljer du en annan smak kan näringsinnehållet variera.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

D-Asparaginsyra

Välj bild

D-Asparaginsyra
Back to top