• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

Chlorella - Pulver

Rik på fiber och protein

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + 15% EXTRA RABATT | Använd kod: 15TILL

Spar upp till 60% + 15% extra rabatt. | Använd kod: 15TILL


Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

309 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Chlorella har ett särskilt högt innehåll av protein, essentiella fettsyror, vitaminer, fibrer, och nukleinsyror (RNA och DNA) men även flertalet andra viktiga näringsämnen. Chlorella-förespråkare hävdar att det kan främja flera hälsofördelar, bland annat genom viktkontroll, hjälpa till att rena blodet, öka kroppens alkalinitet, sänka blodtryck och förstärka immunförsvaret. Det höga innehållet av protein kan även gynna muskeltillväxt och återhämtning.

Chlorella har det högsta innehållet av klorofyll av alla växter. Klorofyll har en liknande struktur som hemoglobin och har visat sig kunna förbättra blodets förmåga att transportera syre. Detta genom att bryta ner koldioxid och avge syre. Syresatt blod ger flera hälsosamma fördelar, bland annat ökad energi, förbättrad hjärtfunktion och ett förstärkt försvar mot ohälsosamma toxiner. Klorofyll agerar även som en kraftfull antioxidant som neutraliserar toxiner i kroppen genom att rena blodet och dess celler och på så sätt hjälpa kroppen att minska effekten från skadliga toxiner och fria radikaler.

Chlorellas kraftfulla antioxidantiska egenskaper kan även hjälpa till att motverka sjukdomar och avlägsna skadliga fria radikaler. Detta hjälper i sin tur till att rena blodet, levern och tarmen.

Dess höga innehåll av antioxidanter, RNA och DNA kan sakta ner åldringsprocessen. Detta stöds av chlorellas höga alkaliska effekt som hjälper till att kontrollera kroppens syrenivåer som i sin tur möjliggör en optimal cellfunktion.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Innehar det högsta innehållet av klorofyll av alla växter 
 • Utmärkt proteininnehåll 
 • Kraftfulla avgiftningsegenskaper

Rekommenderad användning

Vårt chlorellapulver är rikt både på fiber och protein - ett riktigt kraftpaket. Testa att tillsätta 2 miniskopor (6g) i dina shakes, smoothies eller din juice för en extra näringskick.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

Ingredienser

Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

Naturell: Chlorellapulver (100%)

Näringsinnehåll

Per 4g:
Energi: 70.0cal
Energi: 126.0kJ
Protein (befintlig form): 2.4g
Fett: 0.4g
varav mättat: 0.08g
Kolhydrater: 0.8g
Kostfiber: 0.08g
Klorofyll: 83.3mg

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Chlorella - Pulver

Välj bild

Chlorella - Pulver