BCAA Plus

1000mg

Smak
Förpackning
Mängd
Upp till 60% rabatt | + 10% extra rabatt | Anvend koden: SPARA10

Upp till 60% rabatt | + 10% extra rabatt | Anvend koden: SPARA10

Fynda på vår stora REA – med upp till 60% rabatt på 1.000-tals produkter!

+ 10% extra rabatt  | Anvend koden: SPARA10

Erbjudandet gäller t.o.m. 02.07.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt per rabattkod är 2000kr.

KÖP NU
Var: 139 kr 97 kr Spara upp till 42 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Varför tog vi fram BCAA Plus?

Grenade aminosyror (BCAA) utgör 25 % av den rena muskelmassan. Det gör BCAA till ett nödvändigt element i allas kost, men speciellt för de som tränar för att bygga muskler. Även om BCAA finns i mat som fisk, kyckling och kött krävs det stora mängder av dessa råvaror för att nå samma optimala intag som du får genom att konsumera BCAA Plus. Att konsumera så stora mängder fisk, kyckling och kött är inte bara dyrt, det skulle också påverka din kroppssammansättning.

Hur utformade vi BCAA Plus?

BCAA Plus innehåller tre av de nio essentiella aminosyrorna, leucin, isoleucin och valin, i ett 2:1:1-förhållande för att ge dig bästa förutsättningar för din träning. Dessa tre aminosyror klassas som essentiella eftersom kroppen själv inte kan producera dem, vilket innebär att de måste konsumeras via kosten. För att möta kroppens dagliga behov har vi tillsatt 1,4 mg vitamin B6.

Vilka är de största fördelarna?

BCCA är unika på så sätt att de upptas direkt av musklerna som en kick-startad återhämtning. Andra aminosyror, så som lysin, omsätts via magen innan den når muskelmassan. Vitamin B6 bidrar till ett fungerande immunsystem, protein- och glykogenmetabolism samt reducerad känsla av trötthet och utmattning. BCAA Plus-tabletter innehåller inga artificiella färgämnen eller konserveringsmedel, jäst, gluten, stärkelse eller laktos, men inte heller varken tillsatt salt eller socker.

Är den här produkten något för mig?

BCAA Plus kan tas av både manliga och kvinnliga idrottare, kroppsbyggare eller motionärer som vill komplettera sin kost med ett tillskott av BCAA.

När bör jag konsumera BCAA Plus?

Vi rekommenderar ett intag av tre tabletter, två till fyra gånger dagligen (före, under eller efter din träning för bästa effekt). Alternativt, konsumera när som helst under dagen för att ge dina muskler de essentiella aminosyror de behöver.

Var vänlig notera att märkningen på den här produkten finns på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

  • Otroligt prisvärt
  • Smidig tablettform
  • 2:1:1-förhållande av leucin, isoleucin och valin

Rekommenderad användning

Konsumera tre tabletter (2-4 tabletter dagligen). Konsumera för, under och efter träning för bästa effekt.

Varning: Överskrid inte det rekommenderade dagliga intaget. Den här produkten ska inte ses som ett substitut för en varierad och balanserad kost. Förvara svalt, torrt och utom solljus. Inte lämplig för vegetarianer. Förvara utom räckhåll för barn.

Ingredienser

Grenade aminosyror (Leucin, Isoleucin, Valin), Mikrokristallin cellulosa (Fyllnadsmedel), Dikalciumfosfat (Fyllnadsmedel), Magnesiumstearat (Klumpförebyggande medel), Vitamin B6 HCL.

Fritt från artificiella färgämnen och konserveringsmedel, jäst, gluten, stärkelse och laktos. Utan tillsatt salt (natriumklorid) eller socker.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 3 Tablettter

Portioner Per Behållare - 30 (90 Tablettter), 90 (270 Tablettter)

Typiska Näringsvärden

    Per Portion *RI
Vitamin B6   1.4 mg 100%
      Per Portion
L Leucin     1.5 g
L Isoleucin     750 mg
L Valin     750 mg

 

* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(1 Kundrecension)

Sortera efter

BCAA tabletter

Sammanlagt:

5

Jag kör med BCAA före, under och efter träning, kanske lite hard-core :) föredrar tablettform då det är enkelt att dosera rätt

Passar bra med:

Med vatten :)

Thu Nov 26 13:27:45 GMT 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

BCAA Plus

Välj bild

BCAA Plus