• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

 • Organic

  Organic

Alfalfapulver

Alfalfa gräspulver

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + 15% EXTRA RABATT | Använd kod: 15TILL

Spar upp till 60% + 15% extra rabatt. | Använd kod: 15TILL


Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

219 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Alfalfa är känt för sitt höga innehåll av spårmineraler, men är även rik på klorofyll, vitaminer, saponiner, steroler, flavonoider, kumariner, alkaloider samt protein, kolhydrater och fibrer. Det näringstäta innehållet ger flera hälsofördelar, inklusive ett förstärkt immunförsvar, förbättrad matsmältning, renar levern och förhöjer energinivåer. Alfalfa har även milt vätskedrivande egenskaper och kan främja hälsosamma urinvägar.

Flera studier har visat att en av alfalfas främsta egenskaper kan vara dess förmåga att kontrollera och sänka kolesterolnivåer, möjligtvis genom att dess kemikalier kan hålla sig fast vid kolesterolet och hindra det från att stanna kvar i blodet.

Då alfalfa är en naturlig växtkälla innehåller det även mycket klorofyll som har en liknande struktur som hemoglobin och har visat sig kunna förbättra blodets förmåga att transportera syre. Detta genom att bryta ner koldioxid och avge syre. Syresatt blod ger flera hälsosamma fördelar, bland annat ökad energi, förbättrad hjärtfunktion och ett förstärkt försvar mot ohälsosamma toxiner.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Innehåller alla de näringsämnen som behövs för kroppens funktioner 
 • Extremt potent mineralkälla 
 • Kraftfulla antioxidantiska egenskaper 

Rekommenderad användning

Vårt alfalfapulver är rikt både på fiber och protein - ett riktigt kraftpaket. Testa att tillsätta 2 miniskopor (3g) i dina shakes, smoothies eller din juice för en extra näringskick.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

Ingredienser

Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

Naturell: Alfalfapulver (100%)

Näringsinnehåll

Per 3g:
Energi: 8.2cal
Energi: 34.5kj
Protein (befintlig form): 0.7g
Fett: 0.1g
varav mättat: 0.04g
Kolhydrater: 0.5g
varav sockerarter: 0.1g
Kostfiber: 1.2mg
Klorofyll: 16.2mg

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.0

4.0

(1 Kundrecension)

Sortera efter

Alla moders gräs" = alfalfa

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

3

Smak:

3

Effektivitet:

4

Näringstätt pulver som med fördel kan blandas med andra gröna pulver, tex vetegräs, korngräs, chorella eller/och spirulina. Inte jättegott, men GÖR gott!

Passar bra med:

Andra gröna pulver, vatten

Wed Mar 30 08:22:30 BST 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

Alfalfapulver

Välj bild

Alfalfapulver