SPARA 35% MED KOD: FLASHSE
SPARA 40% PÅ VEGANSKA PRODUKTER

Tyvärr är just denna produkt inte tillgänglig för tillfället.

Andra kunder köpte dessa produkter istället:

100% L-Lysin

Essentiell aminosyra med naturlig förekomst i protein

 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
SEK

100% L-Lysin

Essentiell aminosyra med naturlig förekomst i protein

 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
SEK

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Spara 35% på nästan allt!*| Kod: FLASHSE

Spara 35% på nästan allt* 

Använd kod: FLASHSE

*Gäller inte smakprov, accessories, nyheter, limited edition produkter och utvalda träningskläder.
Rabattkoden kan inte kombineras med andra erbjudanden på sidan. Max rabatt på 2000kr per beställning.

Köp nu

Kundrecensioner

Overall Rating : 5.0 / 5 (1 Kundrecensioner)
 • 1 5 star reviews
 • 0 4 star reviews
 • 0 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Oslagbart för att förebygga förkylningsblåsor/munsår

Alla som har problem med förkylningsblåsor/munsår borde dagligen ta L-lysin i förebyggande syfte. På apoteket finns dyra salvor för att behandla munsår, men jag tycker det är mycket effektivare att ta L-lysin. Det är en naturlig aminosyra, vilket känns bra, och är dessutom mycket billigare. Cirka 75 till 80 procent av befolkningen bär på ett virus som gör att munsår kan bryta ut. Viruset kan man inte göra något åt, det kommer att finnas i kroppen hela livet, men man kan förhindra att blåsorna uppstår. Tack vare L-lysin har jag undvikit munsår i mer än 10 år! Munsår ska också kunna uppstå när det finns för stora mängder L-arginin i kroppen i förhållande till L-lysin. Om jag äter lite större mängder arginin-rika livsmedel, t ex nötter, så tar jag därför större doser L-lysin än jag normalt gör och hindrar på så sätt att munsår uppstår. Mina erfarenheter är att om man känner att det sticker i läppen kan man hindra att munsår bryter ut om man omedelbart tar en stor dos L-lysin och sedan fortsätter med ganska stora doser i några dagar. Om blåsorna väl har uppstått läker de snabbt ut om man tar stora doser L-lysin. Viruset som ger munsår är ett herpesvirus och släkt med det virus som ger könsherpes. Det borde alltså även fungera att använda L-lysin för att hindra att könsherpes bryter ut. Jag har i många år tagit L-lysin som tabletter men har nu gått över till pulver. Det är så enkelt att blanda i den dagliga proteindrinken och det blir också billigare att använda pulver än tabletter. Jag tar dagligen 0,5 tesked L-lysin som underhållsdos. Om jag skulle slarva med det och känner att det sticker i läppen tar jag 1 matsked L-lysin per dygn i några dagar. L-lysin är en av de saker som alltid finns i mitt hem!
Passar bra med:
I vatten eller annan vätska. I proteindrinken. Bör inte tas på fastande mage. Det kan ge magont. Jag löser det problemet genom att blanda det i proteindrink.

Top Recensent

Var denna recension användbar för dig?

Ja (4) Nej (0)
Rapportera missbruk