SPARA 33% RABATT PÅ ALLT* MED KOD: 33SE | SPARA 40% PÅ SNACKS
APP DEAL: SPARA 45% RABATT PÅ SNACKS

Tyvärr är just denna produkt inte tillgänglig för tillfället.

Andra kunder köpte dessa produkter istället:

100% Inositol

Helt naturligt pulver med hög löslighet

 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
SEK

100% Inositol

Helt naturligt pulver med hög löslighet

 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
SEK

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Spara 33% rabatt på nästan allt med koden: 33SE

Spara 33% rabatt på nästan allt!

Använd kod: 33SE


Köp nu

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Kundrecensioner

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Kundrecensioner)
 • 2 5 star reviews
 • 0 4 star reviews
 • 0 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Livsförändrande

Inositol har förändrat mitt liv till det bättre och detta vill jag dela med mig av. Flera års dåligt mående med periodiska depressioner har blivit mycket stabilare och humöret dippar inte alls lika länge eller djupt längre. Under hela mitt liv (man, 40år) har jag dessutom kämpat med förskjuten dygnsrytm och att sova på rätt tider. Detta tillskott dämpar (nästa helt eliminerar) trötthet efter lunchen och fungerar dessutom som ett redskap för att stänga av inför sömn på kvällarna. Lite som att ha en knapp för att bli trött vissa dagar. Doseringen som funkar för mig är 700mg på morgon, 700mg till lunch och 1500mg när jag vill sova för natten.

Passar bra med:

l-theanine

Var denna recension användbar för dig?

Bra för fett- och kolesterolnedbrytning samt mot insulinresistens

Inositol är bra mot insulinresistens, dvs det som orsakar diabetes typ 2. Insulinresistens orsakar dessutom viktuppgång och det vill ju nästan alla undvika. I västvärlden får allt fler människor problem med insulinresistens och det drabbar allt yngre. Många är i riskzonen för att utveckla diabetes typ 2 och många har det dessutom utan att veta om det. Inositol förbättrar dessutom nedbrytningen av fett och kolesterol. Detta förbättras ytterligare om inositol kombineras med vitamin B6 och kolin. Jag tar dagligen inositol och kombinerar med vitamin B6 och kolin (Lean & ketone). Inositol smakar inget, är lättlösligt i vatten och jag blandar den i min dagliga proteindrink.
Passar bra med:
Tillsammans med vitamin B6 och Lean & ketone för att förbättra dess verkan. Inositol är lättlösligt i vatten och utan smak. I proteindrink

Top Recensent

Var denna recension användbar för dig?