Skip to main content

Black Week | 38% på allt | Kod: BLACKSE

Power

Introducerar Power, med kontursömmar, i mesh och stödjande passform. Power är en kollektion som du kan vara stark i från uppvärmning till nedvarvning. 

Handla Power

Sculpt Seamless

Med definerande stickningstekonoligi, gör Seamlesskollektionen dig redo för alla typer av träning. Komplett med en design som framhäver dina former och har en passform som en andra hud - är du nu redo för att svettas med stil. 

Handla Seamless

DRY-TECH

Dry-Tech-kollektionen levererar ett sortiment av tidlös design skapade av lättviktsmaterial som dessutom är svettavstötande. Finns i färger som passar alla stilar. 

Handla Dry-Tech

Boost Therma

Ta det till nästa nivå med Boost Therma - skapad med andningsväv för ultimat luftflöde och reflekterande blixtar så att du alltid ses.

Handla Boost-Therma

QUALITY SPOTLIGHT

Alla våra kollektioner är skapade med unik teknologi och levererar spännande funktioner. Vi garanterar denna kvalitet genom att designa dem i Storbritannien.

Handla Kläder

2019 © 2018 The Hut.com Limited, ett företag registrerat i England och Wales (företagsnummer 05016010) med registrerad adress i Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.

Betala säkert med
Visa Electron Visa Paypal Mastercard Maestro Amex