SPARA 33% RABATT PÅ ALLT* MED KOD: 33SE | SPARA 40% PÅ SNACKS
APP DEAL: FRI FRAKT MED KODEN: APPSE

Myprotein Supplements

BMI Kalkylator

Använd vår kalkylator för att räkna ut ditt BMI

Räkna ut ditt BMI

Body Mass Index, eller BMI ger dig en riktlinje för om du har en hälsosam vikt i förhållande till din längd.
Gender

Ditt BMI Resultat

Underviktig (BMI lägre än 18.5)

Normal vikt (BMI 18.5 - 25)

Övervikt (BMI 25 - 30)

Kraftigt Överviktig (BMI mer än 30)

Ideal vikt för din längd


Vad är BMI?

Du får veta ditt BMI genom att dela din vikt med din längd. BMI ger dig en riktlinje för om du är “underviktig”, “normalviktig” eller överviktig jämfört med din längd. BMI är används ofta av läkare för att bedöma om det finns riks för kroniska sjukdomar hos patienten i fråga. Vänligen notera att ditt BMI resultat är endast baserat på din vikt, det visar inte vad din fettprocent är eller skilja på din muskelmassa och ben vikt.

Förstå ditt BMI resultat: Underviktig

Undervikt BMI: Under 18.5

Vill du bygga muskler? Ladda ner The Build Muscle Guide for free to make your training and nutrition easy. Vi rekommenderaratt du pratar med en doktor före du gör stora kost och tränings förändringar.

Förstå ditt BMI resultat: Normal vikt

Normal Vikt BMI: 18.5 - 25

Du har en normal och hälsosam vikt och behöver inte gå ner i vikt eller bygga muskler, om du vill störka din kropp, ladda ner The Tone Up Guide for free to make your training and nutrition easy. Vi rekommenderar att du pratar med en doktor före du gör stora kost och tränings förändringar.

Förstå ditt BMI resultat: Övervikt

Övervikt BMI: 25 - 30

Vill du gå ner i vikt? Ladda ner The Weight Loss Guide for free to make your training and nutrition easy. Vi rekommenderar att du pratar med en doktor före du gör stora kost och tränings förändringar.

Förstå ditt BMI resultat: Kraftigt Överviktig

Kraftigt Överviktigt BMI: Över 30

Vill du gå ner i vikt? Ladda ner The Weight Loss Guide for free to make your training and nutrition easy. Vi rekommenderar att du pratar med en doktor före du gör stora kost och tränings förändringar.

Visa produkterna för att uppnå mitt mål Visa produkterna för att uppnå mitt mål Visa produkterna för att uppnå mitt mål Visa produkterna för att uppnå mitt mål

Förstå ditt BMI resultat:

Istället fötr att oroa dig över siffrorna på vågen har vi räknat ut ditt Body Mass Index (BMI) med hjälp av din längd och vikt för att få reda på vilken vikt kategori du befinner dig i.

BMI:

Under 18.5 - Du är underviktig. Detta kan bero på att du inte äter tillräckligt eller att du har en underliggande sjukdom. Din doktor kan hjälpa dig om du är orolig för din undervikt.

18.5 - 24.9- Du har en sund och normal vikt. Fortsätt med det du gör!
25 - 29.9 - Du är överviktig. Du har eventuellt överflödigt fett eller väldigt stora muskler. Det är bäst att ha hälsosamma kostvanor och vara mer aktiv.
30+- Du är extremt överviktig. Det kan finnas flera olika orsaker varför du är i just denna kategori. Försök att ha en hälsosam livsstil genom att äta hälsosamt och vara aktiv.

Stämmer BMI räknaren:

BMI räknaren baserar sig på din längd och vikt för att placera dig i en vikt kategori. BMI räknaren kan dock inte skilja på muskler och fett. Ifall du har en muskulös kropp kan du eventuellt ha hamnat i den överviktiga kategorin även fast du inte är överviktig.

BMI räknarentar heller inte hänsyn till din ålder, kön och etniska bakrund. Om du är gravid bör du kontakta din doktor ifall du är orolig för din vikt.

Vill du ändra din livsstil?

Att träna och äta hälsosamt är viktigt för att du ska må bra. Våra kosttillskott kan hjälpa dig att uppnå dina mål. Utforska våra bästsäljande produkter nedan.

BÄSTSÄLJARE

Visa allt