SPARA 35% RABATT PÅ ALLT* MED KOD: 35SE | SPARA 50% PÅ ALLA VITAMINER
APP DEAL: SPARA 37% PÅ ALLT* + FRI FRAKT MED KOD: APPSE

Influencer & Affiliate Partners

Influencer & Affiliate Partners

Bli en del av #TeamMyprotein

Vill du bli ambassadör eller samarbetspartner till Myprotein?

Vi tror på kraften i personlig utveckling och förmågan att lyfta människor omkring oss.

Genom din webbplats, blogg eller sociala kanaler har du möjlighet att påverka liv och göra en positiv skillnad. Och det bästa av allt?

Du kan också tjäna pengar på din passion och förvandla ditt engagemang till en inkomstkälla som belönar både dina ansträngningar och din påverkan.

Läs mer

Belöningar

När du inspirerar andra att investera i sitt välbefinnande bygger du också upp en hållbar inkomstkälla för dig själv. Du får provision på den försäljning du genererar för oss, med en procentsats så hög som 8 %.

Vi ger dig också oöverträffat stöd från vårt interna samarbetsteam och exklusiva kampanjer.

För att göra erbjudandet ännu bättre erbjuder vi en 30-dagars cookieperiod. Det innebär att alla köp som görs av kunder inom 30 dagar efter att de klickat på din affiliate-länk kommer att ge dig en provision. Så även om de inte fattar ett omedelbart beslut kan ditt inflytande fortfarande kännas och du kommer att belönas för det inflytande du har byggt upp.

Läs mer

Ta steget fullt ut

Om du tror att din resa kan inspirera andra till en hälsosammare livsstil och till att uppnå sina träningsmål ska du ta steget och ansöka om att bli ambassadör eller partner för Myprotein.

Låt oss uppnå fantastiska resultat tillsammans. Innan du ansöker, se till att du uppfyller villkoren för affiliate.

Är du inte intresserad av ett affiliate-partnerskap? Ingen fara. Vi erbjuder ett antal andra sätt att arbeta med oss. Kolla in den fullständiga listan över sätt att arbeta med Myprotein.

Läs mer