Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Rugby

Framgångsrika Rugbyspelare behöver besitta lika delar snabbhet, rörlighet och styrka, en kombination som sällan är lika viktig i andra sporter. För att driva dessa fysiska behov är det otroligt viktigt att spelare följer en strukturerad och välbalanserad kostplan.
#

Box 1

Introduktion

Rugby League och Rugby Union är två av de mest krävande sporterna i världen. Rugbyspelare är i konstant rörelse under en match då de behöver reagera på motsåndet, justera spelarpositioner och vara med i det snabba spelet i största allmänhet. Med upprepade faser och en snabb omsättning av bollen behöver rugbyspelare vara snabba, smidiga, starka och kraftfulla. Med dessa varierande attribut behövs bränsle och en utformad kostplan som främjar optimal prestation. I kombination med ett effektivt träningsupplägg kan flera av våra kosttillskott hjälpa dig på vägen och assistera dig i kampen om att positionera dig framför konkurrenterna.

Box 2

Tips på vägen

Energi för att spela

Kolhydrater behövs för nästan alla typer av aktivitet och hjälper till att hålla musklernas glykogendepåer höga. När dessa är låga kan dina prestationer påverkas negativt. Studier har visat att otillräckliga mängder kolhydrater negativt kan påverka och uttrötta det Centrala Nervsystemet. ONE Isotonicär en extremt effektiv kolhydratsdryck som kan intas före, under samt efter träning och verkar som en snabb energikälla.

Bränsle för att främja återhämtning och tillväxt

De fysiska kraven för Rugby gör att en spelares kropp kan växa och anpassa sig för att bli effektivare och mer lämpad för de olika uppgifterna inom sporten. Då muskler tröttas ut av träning är det viktigt att förse dem med bränsle som assisterar återhämtningen. Protein och kolhydrater anses avgörande för kroppens återhämtning och tillväxt efter träning. Recovery XS kombinerar protein, kolhydrater och ett antal andra gynnande ingredienser för att hjälpa till att främja återhämtningen efter träning. Då protein även ses som byggstenarna för muskeltillväxt rekommenderas ett proteintikt tillskott så som MP MAX® True Whey för att enkelt öka ditt dagliga proteinintag.

Förbättrad prestation

När en balanserad kostplan har fastställts som förser tillräckligt med bränsle både träning och återhämtning , är det en god idé att ta reda på vilka tillskott som faktiskt kan hjälpa dig att förbättra dina resultat. MP MAX® Exceed innehåller ett antal effektiva ingredienser som är speciellt framtagna för att verka synergistiskt för att öka och förbättra styrka och uthållighet..

Ta hand om din kropp

Vitaminer spelar en viktig roll för kroppens återhämtning, allmänhälsa och hjälper även till att rena kroppen från oönskade toxiner och fria radikaler. En heltäckande multivitamin så som Alpha Men (Super Multi Vitamin) bör vara en del av seriösa idrottares tillskott. På grund av de höga fysiska påfrestningarna som kommer med Rugby rekommenderar vi även ett tillskott av Super Omega 3 för att gynna ben-, och ledhälsa.

Vi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!