Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Fotboll

Fotboll på högre nivå kräver en hög grad av fysisk kondition då spelare ofta kan springa över 10km under en 90 minuters match. Därför är det viktigt med en balanserad kost och ett matchande träningsupplägg för att se till att individens kondition är lika utvecklad som hans eller hennes skicklighet.

#

Box 1

Introduktion

Fotboll kräver mer än bara kondition av sina spelare då de även behöver lika mycket snabbhet, smidighet och styrka. Modern fotboll har utvecklats kraftigt under de senaste åren och spelare börjar nu inse att de behöver en bred fysisk träning för att kunna spela på de högre nivåerna. Kraven från denna träning måste även kombineras med en utformad och detaljerad kostplan för att se till att spelaren har möjlighet att träna och spela till sin fulla kapacitet. En korrekt kost med utvalda tillskott kan inte bara främja energinivåerna, men även en ökad fokus, styrka och återhämtning.

Box 2

Tips på vägen

Energi för att spela

Kolhydrater behövs för att ge energi till de allra flesta aktiviteter och hjälper till att hålla musklernas glykogennivåer höga. När dessa nivåer sjunker kan träningen påverkas negativt. Ett för lågt intag av kolhydrater har visat sig kunna påverka koordinationsförmågan då det Centrala Nervsystemet blir uttröttat. ONE Isotonic är en extremt effektiv dryck rik på kolhydrater som kan intas innan, under och efter träning för en extra energiboost.

Bränsle för att främja återhämtning och tillväxt

När kroppen blir trött under en match eller träning är det viktigt att fylla på med näring som kan hjälpa till att påskynda återhämtningen och samtidigt främja muskeltillväxten. Om kroppen inte har tillgång till denna näring kan den istället börja bryta ner muskelvävnad så att träningen ger en motsatt effekt. Både Protein och kolhydrater ses som grundläggande för att kroppen ska kunna återhämta sig och växa efter ett träningspass. Recovery XS kombinerar protein, kolhydrater samt ett antal andra gynnande ingredienser som främjar just återhämtningen efter träning. Då protein fyller en sådan viktigt roll för musklernas tillväxt rekommdenderas det att inta en proteinrik kost under dagen. För en extra proteinboost rekommenderar vi Beef Jerky som ett smidigt och proteinrikt mellanmål..

Förbättrad prestation

När grunden till din kostplan är på plats, så som kolhydrater och proteiner, hjälper det även att överväga produkter som kan hjälpa dig att intensifiera din träning. Creatine Monohydrate är en sådan produkt som även är en av de mest använda tillskotten av idrottare för att förbättra styrka, och uthållighet.

Ta hand on din kropp

Vitaminer spelar en viktig roll för kroppens återhämtning, allmänhälsa och hjälper även till att rena kroppen från oönskade toxiner. En heltäckande multivitamin så som Alpha Men (Super Multi Vitamin) bör vara en del av seriösa idrottares tillskott. När det gäller fotbollsspelare utsätts erat skelett för hårda påfrestningar på grund av intensiteten av träningen och dess rörelsemönster som krävs för spelet. Det är därför vi även rekommenderar produkter så som MSM, Glucosamine och Chondroitin som förbättrar leder och brosk.

Vi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!