Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Handboll

Handbollsspelare ska vara kraftfulla, funktionellt starka och ha en god fysisk status för att kunna leverera smarta lösningar under hård fysisk press. Att tillgodose sig själv med vital näring är en kritisk faktor för att möta de fysiska och psykiska krav som ställs.

#

Box 1

Introduktion

Handboll var i början en sport som spelades på en fullstor fotbollsplan men har med tiden utformats till den sport den är idag där handboll har blivit allt mer inriktad på fysisk utväxling och snabbhet. Att hela tiden anpassa sin positionering på plan med snabba spelvändningar kräver styrka, agility och anaerob uthållighet av sina utövare. För optimala resultat krävs fokuserad och detaljerad träning men även en detaljerad kosthållning, där tillskott hjälper dig att nå dina resultat.

Box 2

Tips på vägen

Energi för att träna

Kolhydrater är den viktigaste näringen för att klara den högintensiva träningen och förser dig både med energi och utvecklar dina muskler till maximal nivå. Kolhydrater genererar ett klart huvud och pigg kropp. ONE Isotonic är en produkt som ger kvalitativa kolhydrater och kan drickas före, under och efter träning.

Bränsle för att främja återhämtning och tillväxt

Innan träning är aminosyror det bästa motståndet till muskelnedbrytning och kan med fördel tas före och under passet. Våra mest prisvärda aminosyror är BCAA som kan kombineras med kolhydrater innan träningen. Efter träning så är det viktigt att förse kroppen med kolhydrater och proteiner för att ge kroppen bästa möjlighet att återhämta sig. Det viktigaste tipset är att din livsstil ska genomsyras av handbollen där ett jämnt och högt intag av proteiner under dagen hjälper din tillväxt och återhämtning. Impact Whey protein är ett protein som kan tas under dagen och Recovery XS är en produkt med kvalitativa proteiner blandat med kolhydrater som intas efter träningen.

Förbättrad prestation

Det är viktigt att både din kost och sömn är på rätt nivå för en maximerad prestation. Detta kan vara svårt att uppnå med en hög träningsdos och därför kan HP MAX Exceed rekommenderas för att tillförse kroppen med avancerade aminosyror och tillskott av energi som höjer din prestation.

Ta hand om din kropp

I ett mörkt land som Sverige kan det vara svårt att få i sig den mängd vitaminer och mineraler som krävs för att prestera på topp, hjälpa kroppen att hålla sig frisk och återhämta sig. Under sektionen Vitaminer & Mineraler hittar du det du behöver för att tillgodose dig alla vitala vitaminer och mineraler. Ett tips är ta ett tillskott av Magnesium och Zink som bidrar till en god proteinsyntes och ett starkt immunförsvar.

Vi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!