Träningsbälte

Förbättrad hållbarhet och stöd

Sommarrea | Upp till 75% rabatt | 10% extra på rean med koden: 10EXTRA | Nya kunder får 15% extra rabatt med nykundskoden.

UPP TILL 75% RABATT | 10% EXTRA RABATT MED KODEN: 10EXTRA

Vi har förlängt sommarrean med 24 timmar, och idag får du dessutom 10% extra rabatt på rean!

Nya kunder får 15% extra rabatt med nykundskoden nedan.

Erbjudandet gäller t.o.m. 25.07.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 259 kr

Nu 233 kr

Spara upp till 26 kr

Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Vad är Myproteins Träningsbälte?

Myproteins träningsbälte är ett nytt och förbättrat träningsbälte med en högre hållbarhet som gör det till ett utmärkt val för alla som utför tunga lyft som en del av sin träning.

Fördelar med ett träningsbälte?

Bältet ger ett optimalt stöd för rygg och coremuskler vid tunga lyft tack vare sin rundade form och fodrade linning som ser till att bältet sitter bekvämt och ordentligt.

Vem rekommenderas träningsbältet?

Myproteins träningsbälte passer alla som vill ha ett extra stöd för coremuskler och rygg vid utförande av de allra tyngsta lyften.

Observera: Använd aldrig ett träningsbälte vid övningar där du ligger eller sitter ner. För att justera storleken på bältet behövs en skruvmejsel (ej inkluderad).

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Förbättrad hållbarhet och bättre stöd 
  • Perfekt vid tunga lyft 
  • Tillverkat av tåligt och hållbart läder

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Träningsbälte

Select image

Träningsbälte