SPARA 33% PÅ ALLT* MED KOD: 33SE | 40% PÅ ALLT VEGANSKT
APP DEAL: 2 FÖR 1 PÅ CLEAR VEGAN PROTEIN

Tyvärr är just denna produkt inte tillgänglig för tillfället.

Andra kunder köpte dessa produkter istället:

Active Women Mini Shaker

Rosa proteinshaker

SEK 9.0

Ord. pris: 29 kr

9 kr

Spara upp till 20 kr

Active Women Mini Shaker

Rosa proteinshaker

SEK 9.0

Ord. pris: 29 kr

9 kr

Spara upp till 20 kr

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Spara 33% rabatt nästan allt med koden: 33SE

Spara 33% rabatt på nästan allt!

Använd kod: 33SE


Köp nu

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.6 / 5 (5 Kundrecensioner)
  • 4 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alla recensioner
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Bra vuxennappflaska :D

Bollen inuti är bra för att den underlättar blandning av pulvret. Den är dessutom lätt att diska. Drickpipen är också bra att suga ut drycken genom. Storleken på flaskan är helt ok. Mindre bra är flaskans botten, med sin 90° kant upp mot flaskans vägg. Detta gör att rester samlas i bottens kant, svåra att få bort vid handdiskning. Inuti locket finns även några vindlingar, som gör det svårdiskat. Produktutvecklarna borde sätta en konkav kantlist nederst i behållaren och övergjuta onödigt hålrum i locket. Liiite tyngre men mycket bättre.

Var denna recension användbar för dig?

Perfekt shaker

Jag var rädd att denna shakern skulle vara för liten, men det var en perfekt storlek. Jag använder den alltid till mina smoothies då den är väldigt praktisk att ta med sig påväg ut. Den är speciellt bra om man är nybörjare med sin träning eftersom den är så enkel och billig. Rekommenderas absolut!

Var denna recension användbar för dig?

Den bästa!

Jag har haft många olika vattenflaskor men de här va bara för bra! Alltså jag älskar att den är lite och de gör att de får plats i väskan utan problem. De bästa är också att den inte läcker när man har vatten eller annat i den. Har haft problem med att vattenflaskor oftast läcker(eller dom jag köpt i alla fall). Men den här är mer än bra!
Passar bra med:
Vatten, smoothie m.m

Var denna recension användbar för dig?

+++

Fungerar perfekt, bra storlek och fin. :)

Var denna recension användbar för dig?

Elle Shaker Mini

Det här är den absolut bästa shakern jag har provat! Liten och smidig, får plats i väskan, helt vattentät och skruvlock! Bästa köpet jag gjort!

Var denna recension användbar för dig?