KO8 Resistance Trainer

Motstånd & Suspensions Träning

Få 30% rabatt på din beställning! Klicka här för mer info.

Med följande kod kan du få 30%, 25%, 20% eller 15% rabatt på din beställning: GOLDEN

Handla för 300 kr och få 15% rabatt

Handla för 500 kr och få 20% rabatt

Handla för 700 kr och få 25% rabatt

Handla för 950 kr och få 30% rabatt

Erbjudandet gäller t.o.m. 04.12.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 1459 kr

Nu 1240 kr

Spara upp till 219 kr

Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

KO8 Resistance Trainer är den mest mångsidiga träningsutrustningen på marknaden. Både om du är nybörjare eller en avancerad idrottsman kommer KO8 Resistance Trainer hjälpa dig att stimulera, pressa och sträcka på muskler på ett sätt som det konventionella gymmet inte tillåter. Träna med KO8 var som helst och när som helst, vare sig det är i hemmet, garaget eller i naturen. Med en revolutionerande metod för kroppsviktsträning kommer KO8 inte bara bygga kraft, men kommer även att utveckla din flexibilitet och balans.

Med hjälp av fästen av aluminiumlegering, fäst enkelt din tränare till någon fast punkt och du är redo att träna. Med sex stycken gummiband, kan du träna med en rad olika rörelser med ett motstånd motsvarande 12-72kg. Med 36 olika träningsscheman, på en stor plansch för att inspirera dig till all potential KO8 erbjuder. För närvarande används KO8 av en rad elitfotbolls lag, vilket ger KO8 en kvalitetsstämpel som gör detta till en intelligent investering för din kropp och själ.

Fördelar

  • Testad för över 300 kg
  • Speglar alla övningar i gymmet
  • Utveckla kraft, flexibilitet och balans

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

KO8 Resistance Trainer

Välj bild

KO8 Resistance Trainer