Fettmätningskaliper

Enkel mätning av fettprocent

Få 30% rabatt på din beställning! Klicka här för mer info.

Med följande kod kan du få 30%, 25%, 20% eller 15% rabatt på din beställning: GOLDEN

Handla för 300 kr och få 15% rabatt

Handla för 500 kr och få 20% rabatt

Handla för 700 kr och få 25% rabatt

Handla för 950 kr och få 30% rabatt

Erbjudandet gäller t.o.m. 04.12.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

39 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Myprotein skinfold Caliper är ett precisionsinstrument avsedd för användning vid hudveckstjockleks mätningar där uppskattat kroppsfett kan härledas. Myprotein skinfold Calipers inkluderar mätdiagram för män och kvinnor i åldern 18-65 som kan användas som en riktlinje för beräkning av kroppsfett.

Viktiga funktioner

 • Skinfold Caliper kroppsfett diagram ingår
 • Konstant tryckmätningssystem som låter dig registrera fettmätningar exakt
 • Mätområde: Ca. 0-2.76inch / 0-7cm
 • Myprotein märkt

Obs. Tillåt en liten felmarginal på grund av manuell mätning.

  Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

  Fördelar

  • Enkel och exakt mätning 
  • Perfekt för personliga tränare eller för hemmabruk 
  • Lätt och smidig att stoppa i väskan 

  Rekommenderad användning

  För noggranna och repeterbara tester, följ nedanstående riktlinjer för att ta skinfold mätningar. Följ en standardmetod för bedömning för noggrannhet och repeterbarhet i framtida tester.

  • Instruera testpersonen att hålla musklerna avslappnad under provningen.
  • Markera mätplatsen med hjälp av en penna med vattenlöslig färg. Använd ett måttband för att hitta exakta mittpunkter.
  • Huden bör greppas stadigt mellan tummen och pekfingret, genom att använda fingerspetsarna dra försiktigt hudvecket bort från kroppen.
  • Kalipern ska placeras vinkelrätt mot vecket, på den märkta platsen, mät 1 cm från tummen och pekfingret. Under bibehållande av grepp om huden låt Kalipern släppas så att full spänning läggs på huden
  • Minst två mätningar bör tas på varje plats. Om upprepade tester varierar med mer än 1 mm, upprepa mätningen. Om på varandra följande mätningar blir allt mindre, har fettet komprimerats. Ta en annan sida och återkom tillbaka lite senare och kontrollera problem platsen
  • Det slutliga värdet bör vara medelvärdet av de två som verkar bäst att representera fett på platsen

  Kundrecensioner

  För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

  Sammanfattning

  4.0

  4.0

  (1 Kundrecension)

  Sortera efter

  Fett kaliper recension

  Sammanlagt:

  4

  Effektivitet:

  4

  Produkten fungerar som utlovat, helt enkelt en vanlig fettkaliper avsedd för att uppskatta procentuellt kroppsfett. Jag ger kalipern betyget 4 av 5 stjärnor eftersom den fungerar tillräckligt bra för att uppskatta kroppsfett, hur som helst har jag provat andra dylika fettmätningsinstrument som fungerat något bättre och visat resultat lite tydligare. När man lyckats shredda ned till väldigt låga fettvärden blir det svårare att få tydliga resultat med myproteins kaliper i jämförelse med andra märken. Allt som allt tycker jag att instrumentet fungerar bra och definitivt är värd den lilla summan pengar jag spenderade på den. Tack och hej!

  Wed Jul 06 11:47:44 GMT 2016 av

  Var denna recension användbar för dig?

  Fettmätningskaliper

  Välj bild

  Fettmätningskaliper