• Vegetariskt

    Vegetariskt

Recovery Evo

För fullständig återhämtning

15% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND15

Vi vill välkomna alla nya kunder till Myprotein.se med 15% rabatt på sidan! 

Registrera dig på vår hemsida, logga in och ange rabattkoden i kassan för att dra nytta av erbjudandet.

Rabatten gäller tills vidare.

KÖP NU

Var: 309 kr

Nu 216 kr

Tillfälligt slut

Produktöversikt

Recovery Evo är ett revolutionärt återhämtningstillskott som baseras på den allra senaste forskningen för att förse din kropp med alla de viktiga näringsämnen som din kropp behöver för en optimal återhämtning. Vår unika ingredienskombination är utvecklad för att främja och snabba upp återhämtningsprocessen, något som gör Recovery Evo till ett oumbärligt tillskott för den satsande idrottaren.

Kombinationen av protein och kolhydrater har visat sig kunna stimulera ett ökat upptag av glukos till cellerna vilket resulterar i en snabbare påfyllnad av glykogenlagren jämfört med resultaten från ett intag av enbart kolhydrater eller protein. Forskning visar även att ett förhållande på 2:1 (kolhydrater:protein) kan förbättra återhämtningen effektivare än någon annan ingredienskombination. Recovery Evo är fullpackad med ingredienser som snabbt upptas av din kropp, bland annat hydrolyserat vassleproteinisolat och maltodextrin, som ser till att de viktiga näringsämnena når dina muskler så snabbt som möjligt. Innehållet av peptidbundna aminosyror främjar absorptionen ytterligare och drar näringsämnen till vävnaden.

Recovery Evo innehåller även en betydande portion grenade aminosyror (Leucin, Isoleucin och Valin) som alla behövs för att bygga upp och återhämta muskelmassa efter träning.

Den kraftfulla antioxidanten C-vitamin hjälper till att avlägsna skadliga toxiner från kroppen medan innehållet av elektrolyter ersätter viktiga salter som förloras genom svettning. Utöver detta främjar Recovery Evo även mental återhämtning genom DMAE och Tyrosin som har visat sig kunna lindra stress i samband med träning.

Recovery Evo förser din kropp med en optimal och välbalanserad formula som försäkrar att all den ansträngning som du lägger ner på din träning även syns genom en fysisk muskeltillväxt.

'Vi ändrar namnet på denna produkt till Post Workout Evo. Observera att endast namnet kommer att ändras, ingredienser och näringsvärden kommer att förbli desamma.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Snabbar upp återhämtningsprocessen
  • Vetenskapligt utvecklad för att stimulera muskeltillväxt 
  • Ersätter du viktiga näringsämnena som förloras under intensiv träning 

Rekommenderad användning

Fyll upp ca 400ml vatten eller lättmjölk i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 2 skopor Recovery Evo (ca 80 gram), skaka och drick direkt.

Vi rekommenderar ett intag direkt efter träning för bäst resultat.

Ingredienser

Dextros Monohydrat, proteinblandning (Hydrolyserat vassleproteinisolat *, Vassleproteinisolat *, Emulgeringsmedel: sojalecitin), Maltodextrin, Glutamin Peptider (från vete), smakämne, surhetsreglerande medel (Äppelsyra – endast Strawberry & Apple), citronsyra (endast Blackcurrant), grenade aminosyror (Leucin, Valin, Iso-Leucin), Emulgeringsmedel: (sojalecitin), Kaliumfosfat, färgämne (rödbetsextrakt), Förtjockningsmedel (Guar Gum, Xanthan Gum), N-acetyl-L-tyrosin, Trikalciumfosfat, dimetylaminoetanol bitartrate, antioxidanter (askorbinsyra), Magnesiumoxid.*Från mjölk

Näringsinnehåll

Per 80g:
Energi: 1234KJ
Energi: 295kcal
Protein: 23.0g
Kolhydrater: 49.0g
varav sockerarter: 40.9g
Fett: 0.7g
varav mättat: 0.2g
Kostfiber: 0.2g
Natrium: 0.16g

Ger även per 80g:
L-Leucin: 3g*
Glutamin peptid: 3g
L-Isoleucin:1.5g*
L-Valin:1.3g*
Kalium: 300mg
N-acetyl-tyrosin: 200mg
Fosfor: 190mg
Kalcium: 176mg
DMAE: 100mg
Vitamin C: 80mg
Magnesium: 58mg
*Sammanlagt BCAA: 6g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Recovery Evo

Välj bild

Recovery Evo