• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

HMB

Finns även i tablettform

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND25

Vi vill välkomna alla nya kunder till Myprotein.se med 25% rabatt på sidan! 

Registrera dig på vår hemsida, logga in och ange rabattkoden i kassan för att dra nytta av erbjudandet.

Rabatten gäller tills vidare.

KÖP NU

139 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

HMB (Beta-Hydroxy Beta-Methylbutuyrat) är en aminosyra som härstammar från det essentiella proteinet Leucin. HMB kan hittas i naturliga livsmedel så som fisk (Havskatt) och alfalfa samt förekommer naturligt i modersmjölk, men kan vara svårt att få i sig via en normal kost. HMB upptäckted under 1950-talet och har sedan dess studerats i årtionden, dock har det endast varit ett populärt tillskott inom sport och idrott sedan mitten av 1990-talet

HMB har en bevisad effekt som saktar ner nedbrytandet av muskelvävnad samt påskyndar muskeltillväxten. Senare studier har även visat att ett tillskott av HMB sänker kolestorolet och stärker immunförsvaret.

I en kontrollerad vetenskaplig studie med 41 manliga deltagare i åldrarna 19-29 blev de tilldelade 0, 1.5, eller 3 gram HMB varje dag under 3 veckor. Under denna tid tränade deltagarna 3 stycken 90-minuterspass styrka i veckan. Resultatet av denna studie visade att ett intag av HMB har en direkt koppling till både ökad styrka och muskelmassa.

I en annan studie rapporterad i samma artikel som ovan, deltog 32 män i en studie där de tilldelades antingen 3 gram HMB eller placebo dagligen i samband med träning (styrka 2-3 timmar dagligen, 6 dagar i veckan under 7 veckor). Deltagarna som blev tilldelade HMB påvisade en märkbar förbättring i styrka (bänkpress) jämfört med deltagarna som istället blev tilldelade placebo. Dock var det ingen större skillnad på de båda gruppernas vikt eller kroppsfett vid studiens slut.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Förhindrar nedbrytning av muskelvävnad
 • Kan påskynda muskeltillväxten
 • Assisterar vävnadsuppbyggnaden

Rekommenderad användning

Kosttillskott: Vi rekommenderar 1g, 3 gånger jämnt fördelat under dagen för bästa resultat.

Blanda strax över en halv liten MP scoop (1g) till önskad mängd vatten eller juice och drick direkt.

1 x MP Plastic Scoop (small) väger 1.8g.

Ingredienser

Denna produkt innehåller 100% HMB, helt utan tillsatser

Näringsinnehåll

100% HMB.

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.5

4.5

(2 Kundrecensioner)

Sortera efter

HMB

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

2

Smak:

1

Effektivitet:

5

HMB passar perfekt både under diet och bulk. HMB ska tas med mat helst och fördelas under dagen då hmb har en snabb halveringstid. Därför är det smidigare att köpa pillrer och mycket enklare och dosera, samtidigt som man slipper smaken av HMB då det inte är en fröjd

Mon Oct 05 10:46:53 BST 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

1

Effektivitet:

4

HMB har på senare tid uppmärksammats i studier som ett tillskott som kan minska muskelatrofi och stimulera proteinsyntes. Väldigt bra pris och känns som en väldigt bra investering om man vill vara opti. Dock ska det tilläggas att smaken är H-E-M-S-K. Det må vara effektivt, men smaken är bland det värsta du kan tänka dig. Håll för näsan, svälj och stå ut eller köp en kapselmaskin. I vilket fall som helst lär det vara värt det.

Wed Jun 25 20:58:39 BST 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

HMB

Välj bild

HMB