Kanske gillar du även:

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

HMB

Smak
Förpackning
Mängd

139 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Översikt

HMB (Beta-Hydroxy Beta-Methylbutuyrat) är en aminosyra som härstammar från det essentiella proteinet Leucin. HMB kan hittas i naturliga livsmedel så som fisk (Havskatt) och alfalfa samt förekommer naturligt i modersmjölk, men kan vara svårt att få i sig via en normal kost. HMB upptäckted under 1950-talet och har sedan dess studerats i årtionden, dock har det endast varit ett populärt tillskott inom sport och idrott sedan mitten av 1990-talet

HMB har en bevisad effekt som saktar ner nedbrytandet av muskelvävnad samt påskyndar muskeltillväxten. Senare studier har även visat att ett tillskott av HMB sänker kolestorolet och stärker immunförsvaret.

I en kontrollerad vetenskaplig studie med 41 manliga deltagare i åldrarna 19-29 blev de tilldelade 0, 1.5, eller 3 gram HMB varje dag under 3 veckor. Under denna tid tränade deltagarna 3 stycken 90-minuterspass styrka i veckan. Resultatet av denna studie visade att ett intag av HMB har en direkt koppling till både ökad styrka och muskelmassa.

I en annan studie rapporterad i samma artikel som ovan, deltog 32 män i en studie där de tilldelades antingen 3 gram HMB eller placebo dagligen i samband med träning (styrka 2-3 timmar dagligen, 6 dagar i veckan under 7 veckor). Deltagarna som blev tilldelade HMB påvisade en märkbar förbättring i styrka (bänkpress) jämfört med deltagarna som istället blev tilldelade placebo. Dock var det ingen större skillnad på de båda gruppernas vikt eller kroppsfett vid studiens slut.

Produktrecensioner - 1 Recensioner

- (25 / Jun / 2014)

4

HMB har på senare tid uppmärksammats i studier som ett tillskott som kan minska muskelatrofi och stimulera proteinsyntes. Väldigt bra pris och känns som en väldigt bra investering om man vill vara opti. Dock ska det tilläggas att smaken är H-E-M-S-K. Det må vara effektivt, men smaken är bland det värsta du kan tänka dig. Håll för näsan, svälj och stå ut eller köp en kapselmaskin. I vilket fall som helst lär det vara värt det.

HMB

Select image

HMB

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!

Tipsa en vän

 • Ej mer än 1000 tecken.