• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Hampaprotein

Smak
Förpackning
Mängd

Få 30% rabatt på ditt köp! Klicka här för mer info.

Köp minst en produkt från listan och få 30% rabatt på hela ditt köp! Ange koden: 30RABATT

Erbjudandet gäller t.o.m. 09.02.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

249 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Price Beater

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.Använd vår Price Beater här

Produktöversikt

Produktöversikt

*Resultat kan variera från person till person*

Hampaprotein är en utmärkt källa till protein och innehåller essentiella aminosyror (EAA's) vars förhållanden liknar andra kompletta proteinkällor så som kött, mjölk och ägg. Hampaprotein har ett högt innehåll av levande enzymer, essentiella fettsyror (EFA), vitaminer, mineraler samt innehåller ämnen som bistår absorption.

Vårt hampaprotein tillverkas även genom en varsam process för att bibehålla så mycket näring som möjligt, där varken kemikalier eller värme används. Denna process involverar kallpressad och kylfiltrerad hampa för att utvinna hampfröolja. Pulvret är sedan tillverkat genom att kallpressas, kallskalas och slutligen siktas.

För att bibehålla vår hälsa bör vi äta en kost med ett högt innehåll av levande enzymer, aktiva fytonäringsämnen, vitaminer, mineraler, EAA's och EFA's, som alla betraktas som essentiella då våra kroppar inte producerar dessa själva. Hampfrö är dessutom en av växtrikets mest koncentrerade och balanserade källor till EAA's och EFA's, samt är rikt på flera essentiella näringsämnen så som klorofyll, magnesium, kalium, svavel, fytosteroler, riboflavin, askorbinsyra, betakaroten, kalcium, fiber, histidin, järn, fosfor, niacin och tiamin.

Skalade hampfrön innehåller 34.6% rent smältbart protein, och förser kroppen med lättillgängliga aminosyror för att bygga och reparera vävnad. Hampfröprotein innehåller 65% högkvalitativt Edestin Protein, det kraftigaste proteinet som kan utvinnas från växtriket, samt 35% Globulin Edestin, som är snarlikt globulinet i kroppens blodplasma och mycket förenligt med vårt matsmältningssystem.

Hampfrön är rika på Omega 6 och Omega 3 EFAs samtidigt som de är en av få vegetabiliska källor innehållandes GLAs (gamma-linolensyra).

Vårt hampfrö är ej genetiskt modifierat och innehåller 0.000% THC.

Fördelar

 • Välsmakande, lättanvänd hälsokost
 • Vegetabiliskt protein innehållandes samtliga essentiella aminosyror
 • Optimalt förhållande mellan omega 6 och 3 EFAs med 2-4% gamma-linolensyra (GLA)

Rekommenderad användning

Protein bidrar till att bygga upp och bibehålla muskelmassa, så för att få optimal effekt av den här produkten rekommenderar vi 1 stor skopa (30g) i 150-250ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker 30 minuter före och/eller efter träning. Intag alternativt när som helst på dagen för att öka ditt dagliga kaloriintag.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

Ingredienser

Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

Naturell: Hampaproteinpulver (100%)

Näringsinnehåll

Per 30g:
Energi Kj: 561KJ
Energi Kcal: 134Kcal
Protein (befintlig form): 15.0g
Kolhydrater: 7.8g
Fett: 3.6g
varav mättade 0.0g

Ger även (per 30g):
Omega-3: 0.72g
Omega 6: 1.98g
Omega 9: 0.54g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

3.50

3.5

(2 Kundrecension)

Sortera efter

Hampaprotein

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

5

Smak:

4

Bruka mixa den med smoothies, framför allt på morgonen tycker jag att det funkar bra. Ett bra protein för veganer med med väldigt bra löslighet.

Passar bra med:

Banansmoothies

30 November 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

3

Blandbarhet:

2

Smak:

1

Smager mycket dårlig Jag tror jag smager på spinak eller brokolli Inte jag forventer ;(

11 October 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Hampaprotein

Select image

Hampaprotein