Myprotein flytande magnesium

250ml

Förpackning
Mängd

25% rabatt | Använd kod: 25SE

25% rabatt på allt andra produkter! | Använd kod: 25SE

Erbjudandet gäller t.o.m 23.02.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
79 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är lytande magnesium?

Flytande magnesium (flytande krita) är en vätska som appliceras på händer eller fötter för att förbättra grepp och minska svettning. Flytande magnesium överförs inte till annan utrustning, och till skillnad från traditionella pulver lämnar det inga fläckar samtidigt som det inte finns någon risk för inandning. Vår flytande magnesium kommer i en 250ml återförslutningsbar plastflaska.

Vem rekommenderas flytande magnesium?

Flytande magnesium är inte enbart till för klättring utan passar även utmärkt vid styrketräning, golf, gymnastik och bowling.

Fördelar med flytande magnesium

 • Förbättrar greppet
 • Minskar svettning
 • Lämnar inga fläckar

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Reducerar svettning
 • Kan förbättra greppet
 • Kan öka din lyftförmåga

Rekommenderad användning

Applicera på händer eller fötter vid behov. Tvättas av med tvål och vatten efter användning. Får ej förtäras. Vi rekommenderar att först testa på ett litet hudområde för att kontrollera en eventuellt reaktion. Applicera ej på skadad hud.

Ingredienser

Alkohol, Magnesium, Karbonat, förtjockningsmedel och aromämne.

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.5

4.5

(4 Kundrecensioner)

 • 5    2
 • 4    2
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

Ett av dom bättre

Sammanlagt:

4

Inget flytande magnesium går upp mot Beals men detta är ett hyfsat alternativ, piskar både MMs och GGs varianter. Och betydligt billigare än Beal men försvinner något snabbare.

Thu Sep 07 05:21:14 BST 2017 av Aron

Var denna recension användbar för dig?

Fast grepp

Sammanlagt:

5

Effektivitet:

5

Fungerar alldeles ypperligt, får ett fast och bra grepp med endast ett par droppar. Mycket effektivt och kanske bäst av allt, det dammar givetvis inte och missfärgar inte kläder och annan utrustning! Ett stort plus för priset också.

Sat Oct 17 09:38:47 BST 2015 av Robin #1 Mest Användbara omdöme

Var denna recension användbar för dig?

Liquid Chalk

Sammanlagt:

5

Letade efter ett alternativ till pulver av magnesium och såg denna produkt. Tycker den fungerar helt suveränt. Krävs bara några droppar och greppet blir fenomenalt. Tycker inte det luktar mkt alls och lämnar såvitt jag ser inga märken på diverse utrustningen om du är lite försiktig men vad du gör. Har även testat GRRRIP-sprayen som finns på t.ex mm och gymgrossisten. MyProteins liquid chalk är mkt mkt bättre.

Passar bra med:

tunga lyft

Sat May 09 12:26:42 BST 2015 av Henrik N

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

4

Torkar fort, väldigt effektivt för att inte tappa grepp vid tyngre lyft. Luktar dock ganska starkt, men det är ingenting som påverkar produktens effektivitet. Perfekt nu när fler och fler gym börjar "förbjuda" pulverformen.

Thu Jun 26 06:49:40 BST 2014 av Robert

Var denna recension användbar för dig?

Myprotein flytande magnesium

Välj bild

Myprotein flytande magnesium
Back to top