SPARA 33% PÅ ALLT* MED KOD: 33SE
APP DEAL: SPARA 33% RABATT PÅ CLEAR WHEY. INGEN KOD

Tyvärr är just denna produkt inte tillgänglig för tillfället.

Andra kunder köpte dessa produkter istället:

Seamless Leggings

Ogenomskinliga leggings med hunära känsla för kvinnor

SEK

Seamless Leggings

Ogenomskinliga leggings med hunära känsla för kvinnor

SEK

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Spara 33% rabatt nästan allt med koden: 33SE

Spara 33% rabatt på nästan allt!

Använd kod: 33SE


Köp nu

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Kundrecensioner

Overall Rating : 5.0 / 5 (7 Kundrecensioner)
  • 7 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alla recensioner
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Grymma leggins för priset!

Har dessa i svart och grå och de är mina absolut skönaste leggins. Jag klickade nyligen hem liknande från Gymshark i tron om att se skulle sitta (om möjligt) ännu bättre då deras leggins är avsevärt mycket dyrare. Till min stora förvåning så är dessa leggins i princip identiska i material, det enda som skiljer är mönstret... Och såklart priset! Rekommenderas varmt!

Var denna recension användbar för dig?

Perfekt passform och snygg färg

Jag köpte dessa i blått och älskar dem! Passformen är skön och de håller sig uppe utan att glida ner under gympass och springrundor. De får även rumpan att se snygg ut!

Var denna recension användbar för dig?

Bästa tightsen!

Skojar inte, mest fantastiska tightsen jag provat! Sitter perfekt i midjan och kring benen. Så nöjd! kommer beställa fler par :)

Var denna recension användbar för dig?

tights

Så sköna. Hasar inte ner utan sitter uppe hela tiden. Fina färger inte genomskinliga och passar långa ben

Var denna recension användbar för dig?

Favoritleggings!

Går nog egentligen sammanfatta i en mening vad jag tycker om dessa: Jag äger tre par. För att gå lite mer in i detalj så är dem otroligt sköna, fexibla, glider inte ner, 100% squat-säkra samt snygga! Rekommenderar starkt.

Var denna recension användbar för dig?

ÄLSKAR

Bästa tightsen jag ägt. Är 172 cm lång och har ofta problem med att tights är för korta, men dessa var perfekta. Väldigt snygga också och sköna!!

Var denna recension användbar för dig?

Riktigt bra kvalite

Jag köpte dessa i färgen Marinblå, storlek XL då jag är 190cm lång, och dessa passade mig perfekt förutom att de är något korta i benen vilket alla leggings är på mig. Dessutom bär jag dessa som om de vore höga i midjan så ifall jag bar de "normalt" kanske de skulle vara lagom i benen. Riktigt bra kvalite för det otroligt bra priset. Jag har liknande leggings ifrån ett annat märke som kostar mer än det dubbla, men dessa leggings ifrån Myprotein har lite tjockare/tåligare material vilket är en stor fördel. Kommer absolut köpa dessa i fler färger. Perfekta för styrketräning.

Var denna recension användbar för dig?