Styrkepaketet

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + Upp till 15% extra rabatt | VISA MER

Spara upp till 15% extra på vår rea 
Spara 10% extra oavsett orderstorlek | Använd kod: 10TILL
Spara 12% extra på beställningar över 399 kr | Använd kod: 12TILL
Spara 15% extra på beställningar över 599 kr | Använd kod: 15TILL

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.05.2017, eller så långt lagret räcker. 1hemlig gåva gäller t.o.m. 23.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

481 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Myproteins styrkepaket innehåller 3 effektiva produkter för dig som vill öka i styrka under dina pass och lägga på dig mer muskelmassa. Kombinationen av högkvalitativt och välsmakande vassleprotein (Impact Whey Deluxe), instantiserade, grenade aminosyror (iBCAA) och Kreatin Monohydrat ger dig en utmärkt grund för din träning och gynnar både styrkeökning och muskeltillväxt.

Impact Whey Deluxe (Chocolate Smooth, 1kg)
Impact Whey Deluxe kombinerar högkvalitativt vassleproteinkoncentrat med vassleproteinisolat och hydrolyserat vassleprotein för att kunna erbjuda ett snabbupptaget proteinpulver med en fantastisk aminosyraprofil. Innehållet av 22g protein per portion gör detta protein till ett utmärkt tillskott att inta direkt efter träning.

Kreatin Monohydrat (naturell, 250g)
Kreatin Monohydrat har en bevisat positiv effekt på styrka, pump och uthållighet tack vare dess förmåga att höja kroppens nivåer av ATP och på så sätt förbättra muskelkontraktion.

iBCAA (Berry Blast, 250g)
iBCAA ger ett 2:1:1 förhållande av de essentiella aminosyrorna Leucin, Isoleucin och Valin. BCAAs (grenade aminosyror) behövs för att underhålla muskelmassa. Studier har även visat att de kan hjälpa till att bevara kroppens förråd av glykogen. Vår iBCAA är även instantiserad vilket betyder högre löslighet och ett bättre upptag.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Innehåller 2 bästsäljande produkter
  • Optimal produktkombination för dig som vill öka i styrka & muskelmassa 
  • Utmärkt startpaket

Rekommenderad användning

Var god och se varje enskild produkt för information.

Ingredienser

Var god och se varje enskild produkt för information

Näringsinnehåll

Var god och se varje enskild produkt för information.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Styrkepaketet

Välj bild

Styrkepaketet