• Vegetariskt

    Vegetariskt

  • Vegan

    Vegan

Vetegräspulver

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + EXTRA RABATT med vår hemliga rabatt | Kolla din rabatt nu | Använd kod: RABATTEN

Hur mycket extra rabatt får du?

Kolla din extra rabatt nu | Använd kod: RABATTEN

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.05.2017, eller så långt lagret räcker. 1hemlig gåva gäller t.o.m. 25.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

55 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Vetegräs innehåller en mängd olika näringsämnen, vitaminer, mineraler och enzyme. Vetegräs har även ett högt innehåll av klorofyll som har visat sig kunna förhindra tillväxt och spridning av skadliga bakterier.

Klorofyll har en liknande struktur som hemoglobin och har visat sig kunna förbättra blodets förmåga att transportera syre. Detta genom att bryta ner koldioxid och avge syre. Syresatt blod ger flera hälsosamma fördelar, bland annat ökad energi, förbättrad hjärtfunktion och ett förstärkt försvar mot ohälsosamma toxiner. Klorofyll agerar även som en kraftfull antioxidant som neutraliserar toxiner i kroppen genom att rena blodet och dess celler och på så sätt hjälpa kroppen att minska effekten från skadliga toxiner och fria radikaler. Tack vare det höga innehållet av aminosyror är vetegräs även ett utmärkt tillskott för kroppens skapande av proteiner och en främjad muskeltillväxt.

Vetegräs är även basiskt och hjälper därför kroppen att balansera sin surhetsgrad.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Högt innehåll av vitaminer, mineraler, aminosyror och enzymer 
  • Kan förbättra blodets innehåll av hemoglobin 
  • Kraftfull antioxidant 

Rekommenderad användning

Vårt vetegräspulver är rikt både på fiber och protein - ett riktigt kraftpaket. Testa att tillsätta 4 miniskopor (5g) i dina shakes, smoothies eller din juice för en extra näringskick.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

Ingredienser

Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

Naturell: Vetegräspulver (100%)

Näringsinnehåll

Per 4g:
Energi: 15.0cal
Protein (befintlig form): 982.0mg
Kolhydrater: 1.8g
Fett: Noll 
Kostfiber: 1.2g
Klorofyll: 21.0mg

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Vetegräspulver

Välj bild

Vetegräspulver