• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

Soja Fosfatidylserin

Naturligt Förekommande Fosfatidylserin

Smak
Förpackning
Mängd

Köp 3, betala för 2 | Ingen kod behövs

Köp 3 betala för 2. Du får det billigaste helt gratis! | Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m 25.02.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
379 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är Soya fosfatidylserin?

Fosfatidylserin är en naturligt förekommande näringsämne som kallas en fosfolipid och är en viktig del av mänskliga cellmembran. Det finns i särskilt höga koncentrationer i membranen hos celler med en hög metabolisk aktivitet såsom hjärnan, hjärtat, levern och skelettmuskler.

Fördelar med Fosfatidylserin

Fosfatidylserin kommer i en pulverform som lätt kan blandas med dina andra pulvertillskott eller vätskor under hela dagen.

Vem är fosfatidylserin Lämplig för?

Fosfatidylserin är perfekt för alla med en hektisk livsstil och för alla som vill öka sitt intag av fosfatidylserin i kosten. Det rekommenderas att konsumera 200mg fosfatidylserin dagligen.

Kostval av alla våra kunder är mycket viktigt för oss. Även om denna produkt är tillverkad med ingredienser och processhjälpmedel som lämpar sig för vegankost, så observera att mejeripulver används inom samma produktionsanläggning och korskontaminering kan uppstå även vid mycket låga nivåer. Detta är en ståndpunkt som stöds av Vegan Society.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Lättblandat pulver
 • Naturligt förekommande näringsämne
 • 66 portioner

Rekommenderad användning

Häll i önskad mängd vatten eller fruktjuice i en Myprotein-shaker. Tillsätta sedan 1 gram, skaka och drick. Konsumera tre gånger om dagen.

Observera: Vi rekommenderar att alla portioner mäts upp med en korrekt fungerande mätutrustning. Samtidigt som vi gör vårt absolut bästa för att våra Myprotein-skopor ska vara så exakta som möjligt är de endast uppskattningsvis och bör inte användas som substitut till standardiserad mätutrustning.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Den här produkten är ett kosttillskott och bör därmed inte användas som substitut till en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvara svalt, torrt och utom räckhåll för barn.

Ingredienser

För allergener, se ingredienser som anges i fetstil. Innehåller Soja.

Tillverkad i en anläggning som även hanterar mjölk, ägg, gluten och produkter därav.

Naturell smak: Sojalecitin (innehåller fosfatidylserin)

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 g

Portioner per förpackning - 100 portioner per 200 mg fosfatidylserin)

Näringsinnehåll

  Per portion
Fosfatidylserin     200 mg

 

Näringsinnehållet är baserat på den naturella varianten, väljer du en annan smak kan näringsinnehållet variera.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Soja Fosfatidylserin

Välj bild

Soja Fosfatidylserin
Back to top