• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariskt

    Vegetariskt

Pulse V4

Intensiv PWO

Smak
Förpackning
Mängd

Få 30% rabatt på din beställning! Klicka här för mer info.

Köp 1 produkt från produktlistan och få 25% rabatt på hela beställningen Ange kod: SPARAM

Köp 2 produkter från produktlistan och få 30% rabatt på hela beställningen Ange kod: SPARAXL

Klicka på "KÖP NU" för att komma till produktlistan/kampanjen.

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.02.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

249 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Pulse® V4 är vår kraftfullaste PWO ("Pre Work Out") hittills och kombinerar några av de mest undersökta prestationshöjande ingredienserna som finns. Det är framtaget för att öka energi, pump och mental fokus samt för att hjälpa dig uppnå en intensivare och effektivare träning.

Varje 17g portion av Pulse® V4 ger 9.2g av vår exklusiva ‘Perform and Pump’-blandning och kombinerar Creapure®, AAKG, Beta-Alanin och Citrullin malat för att förse dig med en förlängd och oöverträffad pump. AAKG bidrar till att främja NO-produktionen som leder till ökad vaskularitet och pump men även en ökad tillförsel av viktiga näringsämnen till musklerna när de behöver det som mest. Creapure® kreatin ökar dina musklers depåer av ATP; en explosiv energikälla som hjälper dig arbeta hårdare under en längre tid. Beta-alanin och Citrullin malat samverkar för att minska produktionen av toxiner så som mjölksyra och fördröjer trötthet så att du kan pusha de där sista, avgörande repsen.

Varje portion Pulse® V4 innehåller även vår unika ‘Focus and Energise Matrix,’ som kombinerar Tyrosin, Taurine, Guarana och Koffein för att skapa en ihållande fokus och grym energi som möjliggör en intensivare träning och snabbare muskeltillväxt. Pulse® V4 är det optimala tillskottet för den som vill boosta sitt träning till nya nivåer!

Varning: Vi rekommenderar ej att använda andra koffein- eller kreatinbaserade tillskott tillsammans med Pulse® V4. Konsultera din läkare innan du börjar använda Pulse® V4 om du är osäker på din nuvarande hälsa eller har haft tidigare besvär relaterade till: högt eller lågt blodtryck, hjärtarytmi, stroke; hjärt-, lever, eller sköldkörtelbesvär, ångest, depression, krampanfall, psykisk sjukdom, diabetes, perniciös anemi, svårigheter att urinera på grund av prostataförstoring, eller om du tar MAO-hämmare eller någon annan medicin.

Använd EJ om du är gravid, ammar, benägen till uttorkning eller utsätts för särskild värme. Minska intag eller sluta inta helt om du upplever sömnproblem, skakningar, yrsel, nervositet, huvudvärk eller hjärtklappning. Pulse® V4 bör endast intas av friska vuxna i åldrarna 18-50 år. Förvara utom räckhåll för barn och husdjur. Pulse® V4 måste förvaras i en lufttät behållare eller burk.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Ökat fokus och vakenhet 
  • Grym muskulär vaskularitet 
  • Förhöjda energinivåer och driv

 

Rekommenderad användning

För att avgöra din toleransnivå för Pulse® V4, rekommenderar vi att börja med instruktionerna för “Intermediate User”. Efter att ha kontrollerat denna tolerans kan du fortsätta enligt instruktionerna för “Experienced User”. Överskrid EJ rekommenderat intag under en 24 timmars period. Inta endast vid träning. ”Intermediate User”: Blanda 8.5 gram (cirka 3 små MP skopor) med 100-150ml vatten och drick 30 minuter före träning för optimalt resultat. ”Experienced User:” Blanda 17 gram (cirka 6 små MP skopor) med 200-300ml vatten och drick 30 minuter innan träning för bäst resultat. 1 x MP Plastskopa (liten) väger 2.9g.

Ingredienser

Kreatin monohydrat (Creapure®), Arginine Alpha ketoglutarat (AAKG),L Tyrosin, Dextros, Beta-alanin, Citrullin malat, Citronsyra, Färgämnen (Rödbetsextrakt [Endast 'Berry Blast'], antocyaninfärgning [Endast 'Berry Blast'], karoten [Endast 'Tropical Storm']), Smakämne, Taurine, Guarana Extrakt, Koffein, Sötningsmedel (Sucralose®).

Näringsinnehåll

Innehåll Per 17g:

Energi Kcal: 8Kcal
Energi kj: 33Kj
Protein (befintlig form): 0.0g
Kolhydrater: 2.0g
Fett: 0.0g

Aktiva ingredienser per 17g portion:
”Perform and Pump”-blandning (Creapure [4g], AAKG, Beta-alanin, Citrullin malat) 9.2g ”Focus and Energise Matrix” (L Tyrosin, Taurine, Guarana Extrakt, Koffein) 3.8g
En 17g portion Pulse® innehåller cirka 168.4mg Koffein.

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.5

4.5

(4 Kundrecensioner)

Sortera efter

Grym smak

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

4

Smaken va bland dom bättre pwos jag haft. Funkar bra dagarna då man är trött å behöver energi.

Passar bra med:

Bcaa

Tue Mar 29 08:54:27 BST 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

Pulse V4

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

4

Bra kvalite!enkelt att blanda!vattenmelon är min favorit!

Mon Dec 07 12:43:17 GMT 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Pulse V4 (PWO)

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

4

pulse V4 är en positiv upplevelse. Efter ca 3 veckors användande Så känner man en hårdhet som kommer plus att jag får en kick av Stickningarna som man känner under träningspasset. Koncentrationen tycker jag har ökat mot innan användandet. Lättlösligt I vatten och smaken är riktigt bra (rasberry lemonade)

Passar bra med:

Har ätit pulse v4 tillsammans med hurricane XS. Känns som en bra kombination som jag har stor nytta av. Energin i kroppen kommer tillbaka betydligt snabbare och man blir verkligen sugen på nästa pass ganska omgående.

Tue Aug 25 13:55:39 BST 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Grym och prisvärd PWO!

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

4

Jag har länge känt en viss trötthet på sistone vilket har påverkat min gymträning. Jag saknade den där lilla extra energin för att ta min träning till nästa nivå. Därför köpte jag Pulse V4 då den sades vara den kraftfullaste PWO:n hos Myprotein. Den skulle öka mentalt fokus, öka pumpen och ge extra energi. Efter några veckors användning kan jag endast bekräfta dessa påståenden! Jag får nu den där lilla extra energin till gymmet samtidigt som min mentala fokus och inställning till gymmet ökade anmärkningsvärt under hela passet! Jag fick även mer pump i musklerna under passets gång och kände att jag hade kommit till nästa nivå i min träning, rent volym- och muskelmässigt! Jag gav Pulse V4 4/5 rent effektmässigt då jag önskade en aningen mer energi ur den, men i sin helhet är den en mycket bra och prisvärd PWO! Smaken? Jag köpte Sour Apple-smaken och herregud vad god! En väldigt sur och söt kombination som var ett rent nöje att dricka. Varför den inte fick 5/5 var att man till viss del tröttnade på smaken efter en tids användning, men i början är den vansinnigt god! Löser sig även riktigt bra och snabbt med vatten!

Passar bra med:

För att få maximal effekt så rekommenderar jag att man kombinerar Pulse V4 med Myproteins populära BCAA (Grenade aminosyror) eller Impact Whey Protein som innehåller ca 80 % protein av 100 gram!

Fri Jan 02 14:25:01 GMT 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Pulse V4

Välj bild

Pulse V4