• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

PeptoPro

Hydrolyserat kasein

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Ingen kod

25% rabatt på utvälda produkter | Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m 21.03.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
389 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

PeptoPro® är ett pre-digererat, fullt vattenlösligt protein som innehåller > 60% unika hypoallergena di-och tri-peptider. Dessa peptider absorberas mycket snabbare än andra hela proteiner och enkla aminosyror. Den direkta tillförseln av “byggstenar” kickstartar tillväxtfasen och resulterar i en snabbare återhämtning och ökad massa

En mängd intyg från nöjda kunder vittnar om de märkbara effekterna från PeptoPro®: Minskad trötthet och mindre ömma muskler, snabbare återhämtning, samt förbättrad uthållighet och pump under och efter träningspasset.

Fördelarna med PeptoPro® har inte heller undgått elitidrottarna utan används nu av många topplag och professionella idrottare jämsides med träningsentusiaster och anses av dem alla vara ett protein i framkant.

PeptoPro® stöds av flera vetenskapliga studier och har en bevisad positiv effekt på uthållighet, återhämtning, samt proteinsyntesen under och efter träning.

PeptoPro® har en grad av hydrolysering som motsvarar 20%.

Direkt tillförsel av aminosyror kickstartar tillväxtfasen.
Då muskelcellerna är som mest mottagliga för näring endast en kort stund efter träning är det viktigt att du tar till vara på denna möjlighet. PeptoPro® levererar aminosyror snabbare än någon annan proteinkälla så att du kan få ut det optimala ur varje träningspass.

Då PeptoPro® tillverkas från kasein innehåller det ett idealt förhållande av alla nödvändiga aminosyror för att främja hälsa och prestation. Kasein är även en av de allra renaste proteinkällorna, vilket är anledningen till att PeptoPro® praktiskt taget är fritt från fett och laktos.

Boostar blodsockernivåerna:
PeptoPro® ökar glykogennivåerna markant vilket resulterar i ett förbättrat upptag av glukos av cellerna. I kombination med aminosyrorna ger detta optimala förhållanden för återhämtning och muskeltillväxt.

Du kan läsa mer på PeptoPro®s oficiella hemsida: www.peptopro.com

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Direkt tillförsel av aminosyror till musklerna
 • Boostar proteinsyntesen under och efter träning (bevisat genom studier på människor)
 • Förbättrar uthållighet och accelererar återhämtningen genom att skydda musklerna under träning
 • Kick-startar tillväxtfasen

Rekommenderad användning

Protein bidrar till att bygga upp och bibehålla muskelmassa, så för att få optimal effekt av den här produkten rekommenderar vi 2/3 stor skopa (30g) i 150-250ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker 30 minuter före och/eller efter träning. Intag alternativt när som helst på dagen för att öka ditt dagliga kaloriintag.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten, soja och ägg.

Berry Blast Smak: PeptoPro*®* (Kasein Hydrolysat) (Mjölk), Arom, syra (Citronsyra), Färg (Betanin), Svart Morotsextrakt, Sötningsmedel (Sukralos)

Naturell: PeptoPro*®* (Kasein Hydrolysat) (Mjölk)

Näringsinnehåll

Innehåll Per 20g:
Energi Kcal: 73.0Kcal
Energi Kj: 305Kj
Protein (befintlig form): 17.0g
Kolhydrater: 0.0g
Fett: 0.3g

Näringsinnehåll kan variera något mellan smakalternativ.

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(1 Kundrecension)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

Very good

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Very good

Goes Well With:

Kreatin

Tue Dec 16 20:22:34 GMT 2014 av Dynarc

Var denna recension användbar för dig?

PeptoPro

Välj bild

PeptoPro
Back to top