Muskelbyggningspaket Herrar

Smak
Clothing Takeover + 25% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

Clothing Takeover + 25% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

CLOTHING TAKEOVER  - 50% rabatt när du köper tre klädesplagg - ENDAST IDAG!
25% rabatt på alla produkter 
| Använd kod: SE25

Erbjudandet gäller t.o.m. 22.10.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. KÖP NU
1039 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Kickstarta ditt år med vårt exklusiva muskelbyggningspaket . Vi har noga valt ut 6 enastående produkter som kommer att sätta dig på rätt spår för att lägga på dig så mycket muskelmassa som möjligt.

Impact Whey – 1kg

I hjärtat av paketet kommer den prestigefyllda Impact Whey, Storbritanniens #1 vassleprotein. Inte bara kan denna välsmakande shake ge 20g protein per portion, den innehåller också en omfattande aminosyraprofil som ger över 2g leucin per portion. Impact Whey Protein är ett snabbt absorberande protein, därför ett viktig post-workout tillskott.

MYPRE™, Blue Raspberry, 500g

Låt oss börja med MYPRE™, en explosiv PWO med ett antal viktiga ingredienser som samverkar för ökad effekt, inklusive BCAA 2:1:1 och en kombination av kreatinformer, vilket gör den perfekt för när du är på språng

Kreatinmonohydrat – 250 tabletter

För att förbättra styrka och kraft vi har inkluderat kreatin. En helt säkert tillägg som är vetenskapligt bevisat att öka fysisk prestation i explosiv, hög intensitets motion. Vilket gör det inte bara perfekt för nybörjare, men för dem som deltar i sporter som styrkelyft, löpning eller rugby.

BCAA plus - 90 tabletter

För att underlätta ovanstående, vi har inkluderat BCAA. En kombination av leucin, isoleucin och valin i en 2:1:1-förhållande. De är alla essentiella aminosyror som gör att de inte kan syntetiseras av kroppen och måste därför erhållas från kostkällor.

Vitamin D3 – 180 kapslar

Tillsammans med allt detta kommer Vitamin D3, ett fettlösligt vitamin som produceras under huden efter solexponering. Det finns även i små mängder i många livsmedel såsom lax, makrill, ägg och mjölk, men kan konsumeras i stora mängder genom tillskott. Vitamin D3 har ett antal viktiga hälsofördelar, inklusive att bidra till upprätthållandet av normalt skellett och muskelfunktion.

Alpha Män   - 120 tabletter

För att säkerställa att din träning aldrig slutar, har vi till lagt till Alpha Män, vår finaste Multi Vitamin som innehåller en potent blandning av vitaminer och mineraler som bidrar till ett starkt immunförsvar.

Fördelar

  • Förbättra styrka och kraft
  • Stort värde för pengarna
  • Vetenskapligt utvalda produkter

Rekommenderad användning

Se de individuella produkternas sida.

Ingredienser

Se de individuella produkternas sida.

Näringsinnehåll

Se de individuella produkternas sida.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Muskelbyggningspaket Herrar

Välj bild

<p>Muskelbyggningspaket Herrar</p>
Back to top