• Vegetariskt

    Vegetariskt

  • Vegan

    Vegan

MYTHERMO X-TREME™

Extreme weight management formula

Smak
Förpackning
Mängd
Välj mellan 3 erbjudanden: -25% på allt med kod: 25TACK| -40% på piller aminosyror med kod: AMINOSE | 3 för 2 på allt med kod: 3FOR2SE

Välj mellan 3 erbjudanden: -25% på allt med kod: 25TACK| -40% på piller aminosyror med kod: AMINOSE | 3 för 2 på allt med kod: 3FOR2SE

Välj mellan 3 erbjudanden:
-25% på allt med kod: 25TACK
 -40% på piller aminosyror med kod: AMINOSE 
3 för 2 på allt med kod: 3FOR2SE

KÖP NU
239 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

MYTHERMO X-treme™ är vår mest potenta fettförbrännings-formula hittills. Konstruerad för att innehålla ett antal viktiga näringsämnen för att hjälpa till med din träningsregim på ett antal olika sätt, MYTHERMO X-treme™ har också en högre halt stimulerande än MYTHERMO™. Det är därför det perfekta komplementet för att stödja ditt viktminskningsprogram om du är mer tolerant mot koffein.

En väsentlig del av denna formel är Kolanöt, frukten av Kola träd som kan bidra till att stödja din diet och bidrar till kroppens viktkontroll, vilket gör det viktigt att inkludera i ditt viktminskningsprogram. Denna avancerade formula innehåller också en mängd vitaminer och mineraler som spelar en nyckelroll i din kropps metabolism. Kolin bidrar till normal lipidmetabolism, vilket innebär att det spelar en viktig roll i omvandlingen av fett till energi; medan krom bidrar till normal macronutrient-metabolism, bidrar vitamin B6 till normal energigivande ämnesomsättning och vitamin B12 bidrar till normal homocysteinmetabolism. Krom bidrar också till att bibehålla normala blodsockernivåer, så det kan bidra till att förhindra oönskade spikar i blodsockernivån. Vitamin B6 och vitamin B12 bidrar också till att minska trötthet och utmattning - precis vad du behöver om du följer en lågkalorikost

Förutom ingredienser som bidrar till ämnesomsättningen, har vi också lagt till en mängd prestandahöjande ingredienser som kan ge den fördelen du behöver för att överkomma alla hinder och krossa dina träningsmål. Guarana extrakt och Kolanöt bidrar naturligt med 160mg koffein per portion, vilket bidrar till att öka vakenhet och bidrar till att förbättra koncentrationen. Ta före träning för att bidra till att ge dig den mentala kanten som behövs för att träna längre och mer effektivt. Bättre träning leder till bättre resultat, något som kan vara svårt att uppnå när man följer en lågkalorikost. Vi har också lagt till 140mg av TeaCrine® per portion, en förening som strukturellt liknar koffein, för att ge en extra kick.

Ett högkoncentrerat-extrakt av koreanska ginseng, Cayennepeppar och den populära pre-workout aminosyran och för-markören till adrenalin, L-tyrosin, slutför denna formel.

MYTHERMO X-treme™ ger 160mg koffein per portion, prova MYTHERMO™ Om du vill få alla fördelar av denna formula med ett lägre daglig koffeinintag.

Fördelar

  • Innehåller kolin som bidrar till normal lipidmetabolism
  • Ett högre dagligt intag av koffein jämfört med MYTHERMO™ för att ge en extra skjuts
  • Innehåller jod, riboflavin och vitamin B12, som alla bidrar till den normala energigivande ämnesomsättningen

Rekommenderad användning

Konsumera 2 kapslar dagligen. En på morgonen och en på eftermiddagen.

Överskrid inte den angivna rekommenderade dagliga dosen. Denna produkt bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Förvaras svalt och torrt ej i direkt solljus. Lämplig för vegetarianer och veganer. Förvara utom räckhåll för små barn.

Varning: Hög koffeinhalt. Rekommenderas inte för barn eller gravida eller ammande kvinnor. En daglig portion innehåller 320 mg koffein.

Ingredienser

Guarana, Kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), Kolin, TeaCrine® (Theacrine), L-tyrosin, koffein vattenfri, L-Theanin, Kolanöt ( Cola nitida Frön ), Ginseng Extract, rismjöl, Cayenne pulver, vitamin B12, vitamin B6, Färg (E171), Bioperine® (Svartpepparextrakt), krom.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 2 Kapslar

Portioner per förpackning - 45 (90 Kapslar), 90 (180 Kapslar)

Näringsinformation

    Per Portion *RI
Vitamin B6   3 mg 239%
Vitamin B12   14 µg 560%
Krom   80 µg 200%
      Per Portion
Guarana     200 mg
Theacrine (TeaCrine®)     140 mg
L-Tyrosine     133 mg
Total mängd Koffein (Ink. Guarana & Kolanöt)     160 mg
Kolanöt     83 mg
Ginseng Extrakt     67 mg
Kolin     60 mg
Cayenne Pulver     33 mg
Svartpepper Extrakt (Bioperine®)     3 mg

 

* Referens intag för en normal vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

MYTHERMO X-TREME™

Välj bild

MYTHERMO X-TREME™
Back to top