har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Erbjudande
L-Lysin

L-Lysin

 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
SEK
1 Kundrecensioner

SKOLSTART REA (Priserna är redan nedsatta)
+ Gåva när du spenderar 650kr

SKOLSTART REA | Stora rabatter på hela sortimentet
Priserna är redan nedsatta
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
HANDLA NU

Slutsåld

 • Produktinformation

  L-lysin är en essentiell aminosyra vilket betyder att den måste tillföras via kosten då kroppen ej kan tillverka denna själv.

  L-lysin har visat sig kunna hjälpa till i behandlingen av munsår och har även under senare år fått uppmärksamhet för dess utmärkta egenskaper relaterade till muskeltillväxt.

  I kroppen fungerar L-lysin som en byggsten för proteiner men har även en avgörande roll i upptaget av calcium, muskeltillväxt, återhämtning från skada eller träning samt förbättrar kroppens kvävenivåer.

  Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

  Fördelar
  • Hjälper till att påskynda återhämtningen 
  • Hjälper till att bibehålla kvävehalter
  • Kan öka upptaget av kalcium
 • Rekommenderad användning

  Som ett kosttillskott rekommenderar vi ett intag på 1g per dag.

  Blanda 3,5 MP miniskopor (1g) med önskad mängd vatten eller fruktjuice och drick direkt. Intas med fördel mellan måltider. 

  1 x MP plastskopa (mini) väger 290mg (0.29g).

 • Ingredienser

  Denna produkt innehåller 100% L-Lysin, helt utan tillsatser. 

 • Näringsinnehåll

  100% L-Lysin

Kundrecensioner

5.0

1 Kundrecensioner

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Oslagbart för att förebygga förkylningsblåsor/munsår

Alla som har problem med förkylningsblåsor/munsår borde dagligen ta L-lysin i förebyggande syfte. På apoteket finns dyra salvor för att behandla munsår, men jag tycker det är mycket effektivare att ta L-lysin. Det är en naturlig aminosyra, vilket känns bra, och är dessutom mycket billigare. Cirka 75 till 80 procent av befolkningen bär på ett virus som gör att munsår kan bryta ut. Viruset kan man inte göra något åt, det kommer att finnas i kroppen hela livet, men man kan förhindra att blåsorna uppstår. Tack vare L-lysin har jag undvikit munsår i mer än 10 år! Munsår ska också kunna uppstå när det finns för stora mängder L-arginin i kroppen i förhållande till L-lysin. Om jag äter lite större mängder arginin-rika livsmedel, t ex nötter, så tar jag därför större doser L-lysin än jag normalt gör och hindrar på så sätt att munsår uppstår. Mina erfarenheter är att om man känner att det sticker i läppen kan man hindra att munsår bryter ut om man omedelbart tar en stor dos L-lysin och sedan fortsätter med ganska stora doser i några dagar. Om blåsorna väl har uppstått läker de snabbt ut om man tar stora doser L-lysin. Viruset som ger munsår är ett herpesvirus och släkt med det virus som ger könsherpes. Det borde alltså även fungera att använda L-lysin för att hindra att könsherpes bryter ut. Jag har i många år tagit L-lysin som tabletter men har nu gått över till pulver. Det är så enkelt att blanda i den dagliga proteindrinken och det blir också billigare att använda pulver än tabletter. Jag tar dagligen 0,5 tesked L-lysin som underhållsdos. Om jag skulle slarva med det och känner att det sticker i läppen tar jag 1 matsked L-lysin per dygn i några dagar. L-lysin är en av de saker som alltid finns i mitt hem!
Passar bra med:
I vatten eller annan vätska. I proteindrinken. Bör inte tas på fastande mage. Det kan ge magont. Jag löser det problemet genom att blanda det i proteindrink.

Var denna recension användbar för dig?

Ja (3) Nej (0)
Rapportera missbruk
Back to top