har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Produkten du letar efter har upphört att säljas

Other customers purchased instead

Erbjudande
Karbo-Lyn®

Karbo-Lyn®

Sockerfri Kolhydrat

 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Glutenfri
SEK

Handla Mer, Spara Mer: upp till 30% rabatt | Kod: SPARA
+ Fri frakt*
+ Spara 50 kr på allt när du köper lakritsprodukter

Få mer rabatt ju mer du handlar. 5% mer för varje 300 kr: 
 • Handla för 300 kr --> 20% rabatt
 • Handla för 600 kr --> 25% rabatt
 • Handla för 900 kr --> 30% rabatt
Använd koden SPARA i kassan för att aktivera din rabatt.
Erbjudandet gäller t.o.m 19.08.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
Handla nu

Slutsåld

 • Produktinformation

  Vad är Karbo-Lyn®?

  Karbo-Lyn® är en patenterad kolhydrat från stärkelse och innehåller mycket unika egenskaper. Det är ett homopolysaccharide kolhydrat vilket betyder att det består av många monosackarider sammanfogade genom glykosidbindningar. Karbo-Lyn® passerar genom magen mycket snabbt och det fungerar som en pump, och drar vatten och näringsämnen med sig.

  Fördelar med Karbo-Lyn®

  Karbo-Lyn® har en hög osmolalitet och är helt sockerfri. För att skapa en snabb absorption genom magen, har molekylvikten manipuleras vilket gör att det har ett upptag mycket snabbare än dextros eller maltodextrin men utan den extra uppblåsta effekten.

  Vem passar Karbo-Lyn®?

  Karbo-Lyn® är perfekt för den som söker en källa av kolhydrater före eller efter deras träning eller tävling. Det är också lämplig för den som söker en icke-socker baserad kolhydrat före uthållighet eller ultra uthållighets tävlingar eller återhämtning efter vikt baserad träning. På grund av den snabba upptaget av Karbo-Lyn®, är det rekommenderat att konsumera detta omedelbart efter din träning

  .

  Vi rekommenderar att konsumera 50g Karbo-Lyn® antingen före, efter eller under träningen. Detta kommer dock att vara beroende av dina specifika träningsmål och typ av träning du utför.

  Närings rekommendationer

  Kolhydratladdning: Om du vill använda Karbo-Lyn® för kolhydratladdning, rekommenderar vi att konsumera en portion (50 g) med en högkolhydrat diet var 2-3'e timma dagarna innan din tävling.

  Pre-race. Vi rekommenderar att konsumera en servering av Karbo-Lyn® 2-3 timmar före ditt lopp för optimalt resultat

  Posta-race: Vi rekommenderar att konsumera en servering av Karbo-Lyn® omedelbart (< 1 timme) efter ditt lopp. Ta igen 2-3 timmar efter detta tillsammans med en högkolhydrat diet.

  Karbo-Lyn® är ett registrerat varumärke som tillhör All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Internationella patent. Alla rättigheter reserverade.

  Kostval av alla våra kunder är mycket viktigt för oss. Även om denna produkt är tillverkad med ingredienser och processhjälpmedel som lämpar sig för vegankost, så observera att mejeripulver används också inom samma produktionsanläggning och korskontaminering kan uppstå även om mycket låga nivåer. Detta är en ståndpunkt som stöds av Vegan Society.

  Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

  Fördelar
  • Sockerfria kolhydrater
  • Perfekt kolhydratkälla före och efter träningen
  • Patenterad kolhydrat med snabb upptagning
 • Rekommenderad användning

  Kolhydraterna i Karbo-Lyn*TM* bidrar till muskelåterhämtningen† efter högintensiv träning och/eller uthållighetsträning. För att fylla på musklernas glykogendepåer rekommenderar vi helt enkelt att tillsätta 1 stor skopa (30g) i 150-250ml vatten, eller i din favoritdryck, i en Myprotein-shaker inom 4 timmar efter träning. †Optimal effekt fås genom kolhydratintag från alla källor, med 4 g per kg kroppsvikt, med doser inom de första 4 timmarna och inte senare än 6 timmar efter träning.

  Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

 • Ingredienser

  Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

  Naturell: 100% Karbo-lyn™ (Homopolysaccharid från potatis, ris och majs. 100% Stärkelse).

 • Näringsinnehåll

  Portionsstorlek - 1 skopa (30 g)

  Portioner per förpackning - 20 (1 kg)

  Näringsinnehåll

    Per 100 g Per portion *RDI
  Energi 1700 kJ/400 kcal 510 kJ/120 kcal 6%
  Fett 0 g 0 g 0 %
    varav mättat fett 0 g 0 g 0 %
  Kolhydrater 100 g 30 g 12 %
    varav sockerarter 0 g 0 g 0 %
  Protein 0 g 0 g 0 %
  Salt <0,01 g <0,01 g 0 %

   

  * Rekommenderat dagligt intag för en normal vuxen person (8400 kJ/2000 kcal)

  Näringsinnehållet baseras på den naturella versionen, väljer du en annan smak kan näringsinnehållet variera med upp till 10 procent.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Back to top