• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

Kalciumkaseinat

Instantiserad

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Använd kod: 25SE

25% rabatt på allt andra produkter! | Använd kod: 25SE

Erbjudandet gäller t.o.m 18.02.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
209 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Kalciumkaseinat med högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kalciumkaseinat är en viktig ingrediens i tillverkningen av måltidsersättare, sportdrinkar, kosttillskott och protein bars. Proteinet tillverkas av färsk lättmjölk, är spraytorkat och har ett lågt i natriuminnehåll.

Med ett högre innehåll av aminosyror än både vassleprotein och sojaisolat kan kalciumkaseinat påverka andra proteiner positivt genom att göra dem mer lättsmälta då de saktas ner igenom tarmkanalen.

Kalciumkaseinat är även ett utmärkt tillskott att ta om du vet att du inte kommer ha möjlighet att äta ett proteinrikt mål under dagen, då proteinsyntesen saktas ner märkbart jämfört med andra proteiner. Den rekommenderade dosen för att uppnå denna effekt är minst 30 gram per portion vilket innehåller en mycket fördelaktig procent protein. Detta resulterar i att kalciumkaseinat kan användas för att enkelt uppfylla ditt dagliga proteinbehov.

En presentation av aminosyrornas sammansättning hittar du längre ner på sidan under 'Certifikat'.

Om du specifikt är ute efter ett protein som tas upp extra långsamt av kroppen, t.ex. innan sängdags, rekommenderar vi vårt Milk Protein Smooth då det har ännu bättre smakegenskaper och med fördel kan användas i näringsrika drycker.

När du blandar kalciumkaseinat kan du märka att det bildas en oklar, jämn och relativt tjock kolloidal blandning som även kan skumma något mer än andra proteinpulver. Detta är helt normalt och representerar endast de fysiska egenskaperna av denna produkt. Produktens smakegenskaper är också något annorlunda jämfört med andra protein, och har en både tjockare och något grynigare konsistens.

Skillnaderna i smak och konsistens påverkar dock inte näringsvärdet eller dess egenskaper som ett kompetent, långsamt nedbrytbart protein.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Utmärkt källa till långsamma proteiner
 • Högt proteininnehåll och lågt fetthalt
 • Tillverkad av färsk lättmjölk

Rekommenderad användning

Kasein är optimalt att äta på kvällen, för att bygga upp och bibehålla muskelmassa. Intag produkten rekommenderar vi 3/4 stor skopa (30g) i 300-400ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker en halvtimme innan du går och lägger dig för bästa effekt. Intag alternativt när som helst på dagen för att öka ditt dagliga kaloriintag.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten och ägg.

Choklad Smak: Kalciumkaseinat (Mjölk) (82%), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Kakaopulver, Arom, Sötningsmedel (Sukralos)

Jordgubb Grädde Smak: Kalciumkaseinat (Mjölk) (86%), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Arom, Färg (Betanin), Sötningsmedel (Sukralos)

Naturell: Kalciumkaseinat (Mjölk) (91%), Emulgeringsmedel (Sojalecitin)

Vanilj Smak: Kalciumkaseinat (Mjölk) (88%), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Arom, Sötningsmedel (Sukralos)

Näringsinnehåll

Per 30g portion:
Energi Kcal: 112.0Kcal
Energi kj: 473.0kJ
Protein (torrbasis): 28.5g
Protein (befintlig form): 27.0g
Kolhydrater (Laktos): 0.1g 
Fett: 0.6g

Per 100g:
Energi: 373.3Kcal 
Energi: 1576.6kJ 
Protein (torrbasis): 95.0g 
Protein (befintlig form): 90.0g 
Kolhydrater (Laktos): 0.3g 
Fett: 2.0g

Observera att detta näringsinnehåll representerar den naturella smaken. När du väljer ett annat alternativ reduceras proteininnehållet med ca 3% i de flesta smaker. Choklad reduceras dock med ca 8% på grund av den tillagda kakaon.

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

3.0

3.0

(3 Kundrecensioner)

 • 5    0
 • 4    2
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    1
Sortera efter

Dålig produkt

Sammanlagt:

1

Blandbarhet:

1

Smak:

2

Effektivitet:

2

Väldigt svår att blanda, bildas en seg geleliknande konsistens i botten som ej är trevlig. Provat både med vatten och mjölk. Köp ej.

Thu Sep 21 13:36:07 BST 2017 av douglas

Var denna recension användbar för dig?

God smak

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

5

Effektivitet:

4

Gott protein med mycket smak

Passar bra med:

Mjölk

Mon Oct 12 14:47:13 BST 2015 av cesse

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

3

Smak:

4

Effektivitet:

5

Har endast provat vaniljsmaken och den smaker väldigt bra. Perfekt till mellanmål eller som nattprotein tack vare den långsamma utsöndringen. Är dock relativt svårt att få pulvret utblandat riktigt väl, ibland känns det som man kör ett riktigt cardiopass á la shakerskakning för att få till det. All in all är det värt "besväret". Passar för övrigt perfekt till proteinfluff eller pudding!

Goes Well With:

Mellanmål, nattprotein, fluff, pudding, bakning, gröt.

Wed Jun 25 20:52:16 BST 2014 av Robert

Var denna recension användbar för dig?

Kalciumkaseinat

Välj bild

Kalciumkaseinat
Back to top