• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

Inulin

Fruktooligosackarid (FOS)

4.666666666666667

3 Kundrecensioner

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | Ingen kod

25% rabatt på produkter | Ingen kod

Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
89 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Inluin är en löslig kostfiber som kommer från Cikoriaroten. I formen av ett lösligt pulver kan det läggas till din kost eller dryck utan speciell påverkan på smak, men ändå boosta fiberintag och öka mättnadskänslan samt främja en hälsosam matsmältning.

Inulin är ett enkelt och smidigt sätt att öka ditt dagliga intag av fibrer. Ett ökat fiberintag kan påverka din matsmältning positivt och även hjälpa nyttiga bakterier i tarmen.

Inulin passar utmärkt för de som begränsar sitt kaloriintag eller som äter en lågkolhydratskost då det kan användas som ett substitut för socker tack vare sin söta smak. Inulin passar även de som intar ett stort antal kalorier, exempelvis kroppsbyggare eller idrottare, då dess egenskaper gynnar en hälsosam matsmältning.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Enkelt och smidigt intag av lösliga fibrer
 • Kan främja matsmältningen 
 • Stimulerar nyttiga bakterier

Rekommenderad användning

Inulin är mycket fiberrikt, vilket gör det här till ett effektivt kosttillskott. Testa att tillsätta 1 1/2 miniskopor (5g) i dina shakes, smoothies eller din juice.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

Ingredienser

Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

Naturell: Fruktooligosackarid (FOS) (100%)

Näringsinnehåll

Per 5g portion:
Energi: 42kJ
Energi: 10.4Kcal
Protein (befintlig form): Noll
Kolhydrater: 4.8g
Fiber: 4.4g
Fett: Noll

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.666666666666667

4.666666666666667

(3 Kundrecensioner)

 • 5    2
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

Bra för magsäck och tarmar

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

För dem som har problem med mage och tarmar kan ett dagligt intag av inulin vara en lösning på problemet. De lösliga fibrerna i inulin ska förbättra matsmältningen och gynna de goda bakterierna i tarmarna och det märks verkligen! Inulin har gjort underverk med min mage! Inulin är lättlösligt samt har en naturlig och ganska söt smak. Jag använder det därför även som sötningsmedel eftersom jag tycker att sukralos, stevia och liknande har en konstgjord smak som jag inte gillar. Fibrerna i inulin ger dessutom en ökad mättnadskänsla, vilket är bra för alla som vill minska sitt kaloriintag. Inulin kommer alltid att finnas i mitt skafferi!
Passar bra med:
Alla vätskor, t ex i proteindrinkar och liknande, men även som sötningsmedel och överallt där man vill öka fiberinnehållet.

Mon Jul 03 01:06:15 BST 2017 av Susanne #1 Top Recensent

Var denna recension användbar för dig?

inulin

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

4

Effektivitet:

4

lätt att blanda med grönt te extrakt skulle önska de såldes färdigblandade dock (1/5) bra pris, neutral smak, välgörande för magen o matsmältningen
Passar bra med:
grönt te extrakt

Mon Jun 27 17:21:13 BST 2016 av inget

Var denna recension användbar för dig?

Bra med fibrer!

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Den smakar ingenting. Du märker inte av den i din shaker. Helt perfekt att lägga en tesked i din proteinshake eller blanda tillsammans med Total Nutri-Greens. Mycket bra för magen!
Passar bra med:
Total Nutri-greens

Tue Jan 27 16:41:40 GMT 2015 av Jimmy

Var denna recension användbar för dig?

Inulin

Välj bild

Inulin
Back to top