• Vegetariskt

    Vegetariskt

High Pro (Smakprov)

Över 27g protein/bar

20% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

20% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

20% rabatt på alla produkter | Använd kod: SE20

Erbjudandet gäller t.o.m. 22.10.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. KÖP NU
23 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Dessa bars säljs i portionsförpackningar (1 bar) för att du enkelt och smidigt ska kunna hitta dina favoritsmaker innan du beställer en hel förpackning (12 bars).

High Pro är en nyttig och näringsrik proteinbar tillverkad för att boosta ditt dagliga proteinintag genom ett enkelt och smidigt mellanmål.

Varje 80g bar ger hela 27.5g högkvalitativt protein för att främja muskeltillväxt samt 20.4g kolhydrater för att ge en balanserad energikälla. Det höga proteininnehållet är idealt för en aktiv och fysisk livsstil då det gynnar återhämtningen.

Det smidiga formatet av en bar gör det till ett enkelt mellanmål som är utmärkt när du är på språng eller bara vill kontrollera din hunger mellan måltider.

High Pro har blivit testat för att säkerställa att de inte innehåller några förbjudna ämnen (enligt WADA, World Anti-Doping Agency, HFL Sport Science (världens ledande leverantör av referensmaterial, inklusive dopingkontroller) och INFORMED-SPORT programmet). Varje sats High Pro genomgår stränga tester för att garantera att dess ingredienser uppfyller kraven även för atleter och idrottsmän.

Kombinationen av de fantastiska ingredienserna och den goda smaken gör High Pro till en av de ledande proteinbarsen på marknaden. Vi har även adderat Lactospore® probiotika för att gynna matsmältningen och näringsämnenas biotillgänglighet. Det bästa är att varje 80g bar endast innehåller 2.6g socker vilket gör denna bar till ett nyttigt och hälsosamt val.

* Produkten inte tillgänglig i Tyskland / levereras inte till Tyskland.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • 27.5g högkvalitativt protein per 80g bar
  • Främjar muskeltillväxt och återhämtning
  • Endast 2.6g socker per 80g bar
  • Innehåller Lactospore® probiotika

Rekommenderad användning

Intas vid behov som ett proteinrikt mellanmål, innan träning eller i samband med måltid för att boosta proteinintaget.

Ingredienser

Proteinblandning (Mjölkproteinisolat, Vassleproteinkoncentrat *), Polydextros Sirap, Mjölkchokladöverdrag (14%) (Sötningsmedel: Isomalt, Sucralose; Ohydrerad Palm-och kärnolja, Vasslepulver *, Fettreducerat kakaopulver, vetemjöl, Emulgeringsmedel: sojalecitin, E476; Smakämne) fruktooligosackarid, Glycerin, Fettreducerat kakaopulver, Sötningsmedel (Maltitol, Sucralose), Stabiliseringsmedel (Acacia Gum), Smakämnen, vegetabilisk olja, Antioxidant er(Blandade tokoferoler), Lactospore Probiotika (Bacillus Coagulans). *Från mjölk.

Allergiinformation: Produkten innehåller: Mjölk, Gluten och Soja. Kan även innehåll spår av ägg, jordnötter och nötter.

Näringsinnehåll

Innehåll Per 80g bar:
Energi Kcal: 230.0Kcal
Energi Kj: 965.0Kj 
Protein (befintlig form): 27.5g 
Kolhydrater: 20.4g 
varav socker: 2.5g 
varav polyoler: 16.7g 
Fett: 6.5g 
varav mättat: 4.4g 
Natrium: 55.0mg 
Lactospore®: 96.0 millioner 
Lösliga fiber: 13.2g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

High Pro (Smakprov)

Välj bild

High Pro (Smakprov)
Back to top