• Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

 • Gluten Free

  Gluten Free

Glukomannanpulver (konjac)

Mångsidigt pulver som är bra för hälsan

Smak
Förpackning
Mängd
Rea upp till 55% +10% extra rabatt | Använd kod: 10SE | Endast idag gratis vitaminpaket när du köper för 699kr.

Rea upp till 55% +10% extra rabatt | Använd kod: 10SE | Endast idag gratis vitaminpaket när du köper för 699kr.

Spara upp till 55% i rabatt och få 10% extra. Använd kod:

10SE

 + Endast idag gratis vitaminpaket när du köper för 699kr.Erbjudandet gäller t.o.m. 25.08.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt per rabattkod är 2000kr.

KÖP NU
Var: 189 kr 109 kr Spara upp till 80 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är glukomannanpulver?

Hjärt- kärlsjukdomar är den största orsaken till dödsfall globalt sett, och var orsaken till över 30 % av alla dödsfall 2012*. Att vara medveten om riskfaktorer och se till att vara fysiskt aktiv samt hålla en god kostvana kan ha ett stort inflytande och kraftigt reducera risken för att utveckla hjärt- kärlsjukdomar. Myproteins helt nya glukomannanpulver är det optimala tillskottet för din vardagshälsa, med ett 90-procentigt innehåll av kostfiber.

Vilka är de största fördelarna med glukomannanpulver?

 • Viktminskning – När du konsumerar 3 gram om dagen (3 doser om 1 gram vardera om dagen tillsammans med 1-2 glas vatten före en måltid) kan glukomannanpulver hjälpa till vid viktnedgång om den används tillsammans med en lågenergikost.
 • Kolesterol – När du konsumerar 4 gram om dagen (4 doser om 1 gram vardera om dagen tillsammans med 1-2 glas vatten före en måltid) bidrar glukomannanpulver till upprätthållandet av normala blodkolesterolvärden Detta är en avgörande hälsofrämjare eftersom hjärt- kärlsjukdomar är den största orsaken till dödsfall globalt sett.
 • Mångsidighet – Detta fantastiska pulver kan tillsättas i shakes, flingor, gröt, smoothies, pannkakor etc eftersom det fungerar som förtjockningsmedel.

Är det här en produkt för mig?

Glukomannanpulver är ett bra val av tillskott för alla, såväl män som kvinnor, som vill gå ner i vikt eller vill ha goda kolesterolnivåer. Det går att komplettera din dagliga kost med detta tillskott och använda det när som helst på dagen, om det så är till din smaskiga frukost eller ditt avslutande kvällsmål.

Fördelar

 • 4 gram om dagen (konsumera 4 doser om 1 gram vardera om dagen tillsammans med 1-2 glas vatten före en måltid) kan bidra till viktminskning.
 • 4 gram om dagen (konsumera 4 doser om 1 gram vardera om dagen tillsammans med 1-2 glas vatten före en måltid) bidrar till upprätthållandet av normala blodkolesterolvärden.
 • Kan tillsättas i shakes, flingor, gröt, smoothies, pannkakor etc eftersom det fungerar som förtjockningsmedel.

Rekommenderad användning

Rekommendationen är att inta 4 gram glukoman dagligen (en portion om 1 gram tre gånger per dag) tillsammans med 1-2 glas vatten före en måltid.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Den här produkten ska inte användas som substitut till en varierad och balanserad kost. Förvara svalt, torrt och utom räckhåll för barn.

VARNING: Den här produkten är inte lämplig för personer som har svårt att svälja eller för personer som inte får i sig tillräckligt mycket vätska - var noga med att varje dos konsumeras med 1-2 glas vatten för att vara säker på att substansen når magen.

Ingredienser

Glukomannan (konjac) 100 %.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 gram 4 gånger om dagen

 

Näringsinnehåll

  Per 4 g Per portion (1 g)
Energi 32kJ/8kcal 8kJ/ 2kcal
Fett 0 g 0 g
  varav mättat fett 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g
  varav sockerarter 0 g 0 g
Fiber 3.7 g <0.5 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0 g 0 g

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Glukomannanpulver (konjac)

Välj bild

Glukomannanpulver (konjac)
Back to top