Glucomannan

500mg Glucomannan Kapslar

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Ingen kod

25% rabatt på utvälda produkter | Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m 21.03.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
89 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Glucomannan är en vattenlösligt, kostfiber som i kombination med en energifattig kost bidrar till viktminskning *, vilket gör det till ett perfekt komplement för när du skall skära ner på kalorierna. Denna effekt uppnås när tre 1g doser tas per dag med 1-2 glas vatten före måltid. Utöver detta, bidrar också glukomannan till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet när 4 gram tas dagligen.

Glukomannan extraheras från roten av konjaksplantan och är vanligen bearbetad till mjöl, som formas till ett lågkalori alternativ till pasta. Prova MY PENNE, MY SPAGHETTI, MY LASAGNE, MY FETTUCCINE, MY NOODLES och MY RICE om du vill använda denna ingrediens för att göra en lågkalori, tillfredsställande måltid. Men dessa kapslar erbjuder en bekväm metod för att skörda de hälsomässiga fördelar av glukomannan -. Bara ta 2 kapslar tre gånger om dagen för att dra full nytta av din energibegränsade kost

Varning – denna produkt är inte rekommenderad för personer med sväljsvårigheter eller för dem med otillräckligt vätskeintag -. se till att varje dos tas med 1-2 glas vatten för att säkerställa att substansen når magen

* Denna effekt uppnås när tre 1g doser tas per dag

** Denna effekt uppnås vid ett dagligt intag av 4 g

Fördelar

  • Glukomannan som del i en energibegränsad kost bidrar till viktnedgång*
  • Glukomannan bidrar till upprätthållande av normala blodkolesterolvärden**
  • 500 mg glukomannan per kapsel
  • Bidrar till viktnedgång

Rekommenderad användning

Vi rekommenderar att ta 2 kapslar 3 gånger om dagen med 1-2 glas vatten före måltid.

Överskrid inte den angivna rekommenderade dagliga dosen. Denna produkt bör inte användas för att ersätta en varierad och balanserad kost. Förvaras svalt och torrt. Förvara utom räckhåll för barn.

Varning: Denna produkt är inte rekommenderad för personer med sväljsvårigheter eller för dem med otillräcklig vätskeintag - varje dos tas med 1-2 glas vatten för att säkerställa att substansen når magen .

Ingredienser

Glucomannan (Konjak Rot), Kapsel Skal (hydroxipropylmetylcellulosa), Kapsel Färg (Titandioxid).

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 2 kapslar, 3 gånger dagligen* före måltid (6 kapslar dagligen).

Portioner per förpackning - 15 (90 kapslar,), 30 (180 kapslar), 60 (360 kapslar).

Nutritional Information

  Per Portion
Glucomannan 3000 mg

*Denna produkt är inte rekommenderad för personer med sväljsvårigheter eller för dem med otillräcklig vätskeintag - varje dos tas med 1-2 glas vatten för att säkerställa att substansen når magen.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Glucomannan

Välj bild

Glucomannan
Back to top