• Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

Fermenterat BCAA 4:1:1 Powder

Smak
Förpackning
Mängd

Få 25% rabatt på allt med koden: 25IDAG

Få 25% rabatt på din beställning med koden: 25IDAG

+ Handlar du för 550 kr, eller mer får du en väldigt god Protein Brownie, chokladmak, på köpet.

Gåvan läggs automatiskt i korgen när du passerat gränsen.

Erbjudandet gäller t.o.m. 21.02.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt per rabattkod är 800kr.

KÖP NU

139 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är fermenterat BCAA 4: 1: 1 Pulver

Producerad genom en innovativ jäsningsprocess, Fermenterat BCAA 4:1:1 har Leucin, Isoleucin och Valin i en imponerande 4:1:1-förhållande, ger dig den starkaste blandning av fermenterade BCAAs på marknaden. Fermenterat BCAA 4:1:1 pulver erhålls från växtbaserade ingredienser, vilket gör det lämpligt för både vegetarianer och veganer. Då de rikaste kostvalen för aminosyror är fisk, fågel och nötkött. Fermenterat BCAA 4:1:1 Pulver är det perfekta sättet för våra vegetariska och veganska kunder för att säkerställa ett högt aminosyraintag

Vem är den lämplig för?

Fermenterat BCAA 4: 1: 1 Pulver är lämplig för alla som vill öka sitt dagliga intag av protein, särskilt de som ägnar sig åt fysiska aktiviteter eller intensiv träning

Hur du tar?

Lägg till 5 gram (2 MP små skopor) av fermenterade BCAA 4:1:1 Pulver till 300-400ml vatten och blanda. För variation, prova att lägga det till din favorit juice eller varför inte till vår Mypre™ för en potent kombination?

Fördelar

   
 • 4:1:1 förhållande av leucin, isoleucin och valin
 •  
 • Vår starkaste blandning av jästa BCAAs.
 •  
 • Lämplig för vegetarisk och vegansk kost

Rekommenderad användning

Blanda 5g med din valfri mängd vatten eller juice i vår shaker, skaka och drick. Använd 2-4 gånger dagligen för bästa resultat.

Ingredienser

Naturell: Fermenterad L Leucin (66%), Fermenterad L Isoleucin (17%), Fermenterad Valin (17%)

Näringsinnehåll

Näringsinformation

  Per Portion
Fermenterad L Leucine     3334 mg
Fermenterad L Isoleucine     833 mg
Fermenterad L Valine     833 mg

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.0

4.0

(1 Kundrecension)

Sortera efter

Något fadd i smaken

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

2

Effektivitet:

3

Jag har tränat för länge för att veta att BCAA är något mirakelmedel. Jag vet även att det inte är lika prisvärt som proteinpulver som faktiskt är ett av få kosttillskott som jag kan rekommendera. MEN när Myprotein har BCAA på rea för 213 kr/kg så är det riktigt billigt. Oavsett om produkten är hypad eller inte så är det inte särskilt mycket dyrare än att köpa 1kg Whey-80. Produkten är inte äcklig men heller inte särskilt god. Jag har druckit betydligt godare aminosyror. Då jag inte testat Myproteins övriga BCAA-utbud så vet jag inte om produktens smak påverkas av att den är fermenterad eller inte(?) Den som vet får gärna fylla på information. Lemon Lime och Berry Blast är de smaker jag har testat. Ingen smakar särskilt mycket, men syns desto mer. Lemon Lime är det människor som kommer fram och undrar vad det är i flaskan. Effektivitet har jag bedömt som 3 då ingen kan avgöra om BCAA fungerar eller inte genom att dricka det. :)

Passar bra med:

Vatten, koffein

Thu Apr 21 15:29:46 BST 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

Fermenterat BCAA 4:1:1 Powder

Välj bild

Fermenterat BCAA 4:1:1 Powder