• Vegetariskt

    Vegetariskt

  • Vegan

    Vegan

Fermenterat BCAA 4:1:1 Powder

Smak
Förpackning
Mängd

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + Upp till 15% extra rabatt | VISA MER

Spara upp till 15% extra på vår rea 
Spara 10% extra oavsett orderstorlek | Använd kod: 10TILL
Spara 12% extra på beställningar över 399 kr | Använd kod: 12TILL
Spara 15% extra på beställningar över 599 kr | Använd kod: 15TILL

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.05.2017, eller så långt lagret räcker. 1hemlig gåva gäller t.o.m. 23.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

Var: 139 kr 83 kr Spara upp till 56 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är fermenterat BCAA 4:1:1 pulver

Producerad genom en innovativ jäsningsprocess, Fermenterat BCAA 4:1:1 har Leucin, Isoleucin och Valin i en imponerande 4:1:1-förhållande, ger dig den starkaste blandning av fermenterade BCAAs på marknaden. Fermenterat BCAA 4:1:1 pulver erhålls från växtbaserade ingredienser, vilket gör det lämpligt för både vegetarianer och veganer. Då de rikaste kostvalen för aminosyror är fisk, fågel och nötkött. Fermenterat BCAA 4:1:1 Pulver är det perfekta sättet för våra vegetariska och veganska kunder för att säkerställa ett högt aminosyraintag

Vem är den lämplig för?

Fermenterat BCAA 4:1:1 Pulver är lämplig för alla som vill öka sitt dagliga intag av protein, särskilt de som ägnar sig åt fysiska aktiviteter eller intensiv träning

Hur tar du fermenterat BCAA pulver?

Lägg till 5 gram av fermenterat BCAA 4:1:1 pulver till 300-400ml vatten och blanda. För variation, prova att lägga det till din favorit juice eller varför inte till vår Mypre™ för en potent kombination?

Fördelar

  • 4:1:1 förhållande av leucin, isoleucin och valin
  • Vår starkaste blandning av jästa BCAAs
  • Lämplig för vegetarianer och veganer

Rekommenderad användning

Blanda 5g med din valfri mängd vatten eller juice i vår shaker, skaka och drick. Använd 2-4 gånger dagligen för bästa resultat.

Ingredienser

Naturell: Fermenterad L Leucin (66%), Fermenterad L Isoleucin (17%), Fermenterad Valin (17%)

Näringsinnehåll

Näringsinformation

  Per Portion
Fermenterad L Leucine     3334 mg
Fermenterad L Isoleucine     833 mg
Fermenterad L Valine     833 mg

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.0

4.0

(1 Kundrecension)

Sortera efter

Något fadd i smaken

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

2

Effektivitet:

3

Jag har tränat för länge för att veta att BCAA är något mirakelmedel. Jag vet även att det inte är lika prisvärt som proteinpulver som faktiskt är ett av få kosttillskott som jag kan rekommendera. MEN när Myprotein har BCAA på rea för 213 kr/kg så är det riktigt billigt. Oavsett om produkten är hypad eller inte så är det inte särskilt mycket dyrare än att köpa 1kg Whey-80. Produkten är inte äcklig men heller inte särskilt god. Jag har druckit betydligt godare aminosyror. Då jag inte testat Myproteins övriga BCAA-utbud så vet jag inte om produktens smak påverkas av att den är fermenterad eller inte(?) Den som vet får gärna fylla på information. Lemon Lime och Berry Blast är de smaker jag har testat. Ingen smakar särskilt mycket, men syns desto mer. Lemon Lime är det människor som kommer fram och undrar vad det är i flaskan. Effektivitet har jag bedömt som 3 då ingen kan avgöra om BCAA fungerar eller inte genom att dricka det. :)

Passar bra med:

Vatten, koffein

Thu Apr 21 15:29:46 BST 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

Fermenterat BCAA 4:1:1 Powder

Välj bild

Fermenterat BCAA 4:1:1 Powder