• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariskt

    Vegetariskt

Essential Whey 60

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + 15% EXTRA RABATT | Använd kod: 15TILL

Spar upp till 60% + 15% extra rabatt. | Använd kod: 15TILL


Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

98 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Essential Whey 60 är ett högkvalitativt vassleproteinkoncentrat som kylfiltrerats till ett 60% proteininnehåll. Jämfört med proteinpulver med ett högre proteininnehåll, t.ex. Impact Whey Isolate och Impact Whey Protein, erbjuder Essential Whey 60 ett mer balanserat förhållande mellan protein och kolhydrater. Denna produkt är dessutom prisvärd, välsmakande och har en god löslighet. Vi garanterar att du inte kan hitta samma höga proteinkvalitet till ett lägre pris någonstans i Europa*

Vår Essential Whey 60 ger över 18g protein per 30g portion och har ett särskilt lågt fettinnehåll medan kolhydratsinnehållet gynnar alla som vill lägga på sig mer massa. Vassleproteinkoncentrat har det högsta biologiska värdet utav alla proteinkällor och ser till att proteinet i din kost används till att främja muskeltillväxt och återhämtning. Vassleprotein innehåller även höga andelar essentiella och icke-essentiella aminosyror som främjar återuppbyggnaden av både existerande och ny vävnad.

Vårt vassleproteinkoncentrat produceras även på ett sådant sätt att ingen denaturering förekommer vid tillverkningen vilket annars kan skada aminosyrorna. Det innehåller inget GMO och mjölken är fri från tillväxtförstärkare. Essential Whey 60 består av 100% vassleproteinkoncentrat utan några andra tillsatser.

Spårbarhet är otroligt viktigt för vår kvalitetskontroll och därför arbetar vi endast med utvalda europeiska vassleleverantörer. Detta ger oss möjligtheten att kontrollera kvaliteteten hela vägen till ursprungskällan.

*Använd gärna vår online Price Beater om du hittar en likvärdig produkt till ett lägre pris någon annanstans.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • 60% proteininnehåll
  • Balanserat förhålande mellan protein och kolhydrater
  • Främjar återhämtningen
  • Utmärkt aminosyraprofil
  • Hälsosamt sätt att lägga på dig mer massa

Rekommenderad användning

Protein bidrar till att bygga upp och bibehålla muskelmassa, så för att få optimal effekt av den här produkten rekommenderar vi 1 stor skopa (30g) i 150-250ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker 30 minuter före och/eller efter träning. Intag alternativt när som helst på dagen för att öka ditt dagliga kaloriintag.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten, soja och ägg.

Choklad Smak: Vassleproteinkoncentrat (Mjölk), Kakaopulver, Arom, Sötningsmedel (Sukralos)

Jordgubb Grädde Smak: Vassleproteinkoncentrat (Mjölk), Arom, Färg (Betanin), Sötningsmedel (Sukralos)

Naturell: Vassleproteinkoncentrat (Mjölk)

Vanilj Smak: Vassleproteinkoncentrat (Mjölk), Arom, Sötningsmedel (Sukralos)

Näringsinnehåll

Innehåll Per 30g:

Energi Kcal: 123 Kcal
Energi Kj: 514 Kj
Protein: 18.2g
Kolhydrater: 9g
Fett: 1.1g

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Essential Whey 60

Välj bild

Essential Whey 60