• Vegetariskt

    Vegetariskt

Elle True Diet

Clothing Takeover + 25% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

Clothing Takeover + 25% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

CLOTHING TAKEOVER  - 50% rabatt när du köper tre klädesplagg - ENDAST IDAG!
25% rabatt på alla produkter 
| Använd kod: SE25

Erbjudandet gäller t.o.m. 22.10.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. KÖP NU
529 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Observera: Förpackningen kan skilja sig från den som visas på bild.

Elle True Diet är en välsmakande och proteinrik shake innehållandes högkvalitativa ingredienser som främjar viktnedgång och hjälper dig nå din idealvikt. Det är speciellt framtaget för att hjälpa dig forma och tona kroppen samtidigt som det gynnar en aktiv livsstil.

Varje portion Elle True Diet kombinerar ett antal speciellt utvalda ingredienser som hjälper dig att minska överskott av fett och främjar en hälsosam livsstil. Kombinationen av protein, fibrer och kolhydrater med ett lågt GI gör att du känner dig mätt länge och minskar därför risken för småätande och sötsug. Elle True Diet hjälper dig att kontrollera portionerna av dina vanliga måltider och är därför en bevisad metod för viktnedgång.

  • Extrakt från grönt te, Guarana och Krom hjälper till att öka ämnesomsättningen och dess förmåga att bränna lagrade kalorier.
  • CLA minskar kroppens förmåga att lagra fett vilket förstärker viktnedgången.
  • Essentiella fettsyror är hälsosamma fetter som förser kroppen med fördröjd energi.
  • Bioperine® bistår upptaget av näringsämnen och hjälper dig att känna dig mätt längre.

Elle True Diet är välsmakande och har en bra löslighet som gör det till ett utmärkt tillskott vid viktminskning, men även till ett perfekt mellanmål.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Högkvalitativt protein
  • Kan hjälpa till att forma och tona kroppen
  • Innehåller extrakt från grönt te och CLA

Rekommenderad användning

Fyll upp 150-300ml vatten eller mjölk i en av våra shakers (ju mindre vätska desto fylligare resultat). Blanda med 1 - 2 skopor (1 skopa väger ca 28g) beroende på smakpreferens och näringsbehov. Skaka och drick direkt.

Elle True Diet är en utmärkt måltidsersättare att använda vid frukost eller mellanmål. Vi rekomenderar 2 portioner per dag.

Ingredienser

Proteinblandning (Vassleproteinkoncentrat*, Mjölkproteinkoncentrat, Emulgeringsmedel: sojalecitin), Havremjöl, Fettreducerat kakaopulver(Endast 'chocolate'), Konjugerad linolsyra, fruktooligosackarid, Smakämne, Färgämne (Rödbetsextrakt)(endast 'strawberry'), Guarana Extrakt, Triglycerider med medellång kedja, extrakt från grönt te, Sötningsmedel (Sucralose), Vitamin B12, Extrakt från svartpeppar, Kromkloridhexahydrat. *Från mjölk

Näringsinnehåll

Innehåll Per 57g:
Energi Kcal: 216.0Kcal
Energi Kj: 904.0KJ
Protein (befintlig form): 36.3g
Kolhydrater: 8.4g
varav socker: 3.1g
Fett: 4.2g
varav mättat: 0.4g
Kostfiber: 1.9g
Natrium: 86.0mg

Ger även per 57g:
CLA: 1.03 g
Kalcium: 461 mg
Guarana: 342 mg
Grönt teextrakt (40% polyfenoler): 114 mg
Total mängd Koffein: 86.6 mg
Bioperine: 5.7 mg
Krom: 45.6 ug
Vitamin B12: 8.0 ug

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Elle True Diet

Välj bild

Elle True Diet
Back to top