• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

 • Organic

  Organic

Ekologiskt Hampaprotein Pulver

Ekologiskt blandfärdigt Högprotein hampfrö pulver

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Ingen kod

25% rabatt på utvälda produkter | Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m 21.03.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
149 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är ekologiskt hampaproteinpulver?

Ekologiskt hampaproteinpulver är en utmärkt proteinkälla som innefattar essentiella aminosyror. Påminner om solrosfrö, råa hampfrön väljs ut för högsta kvalitet och sedan pressas vid 43°C för att separera hampa olja från det fasta materialet för att bilda en pasta. När pastan har torkat till kakor, blir det stenmalt till hampa pulver. Hampa pulvret siktas för att reducera fiberinnehållet samtidigt som man bevarar den höga andelen av protein. Ekologisk Hampaproteinpulver är certifierad ekologisk av Soil Association under koden GB-ORG-05.

Vilka är fördelarna?

Hampaproteinpulver är en källa till kalium som bidrar till normal muskelfunktion och upprätthållandet av normalt blodtryck. Hampa-proteinpulver är också en källa till magnesium, vilket bidrar till en minskning av trötthet och utmattning och en normal energigivande ämnesomsättning; samt en källa för järn, som bidrar till normal kognitiv funktion och normal funktion av immunsystemet. Ekologiskt Hampapulver har också högt fiberinnehåll. Ekologiskt Hampapulvers höga proteinhalt kommer att bidra till upprätthållandet och tillväxten av muskelmassa

Fördelar

 • 100% ekologiskt
 • Källa av magnesium och kalium
 • Alternativ icke-mjölkproteinkälla

Rekommenderad användning

Den höga proteinhalten i denna produkt kommer att bidra till tillväxten och upprätthållandet av muskelmassan. För att få fördelarna av denna produkt ta 30g i 250-350ml vatten eller juice i en Myprotein shaker före, under och/eller efter träning. Alternativt, konsumera när som helst på dagen för att öka ditt dagliga proteinintag.

Förvaras svalt och torrt ej i direkt solljus. Denna produkt är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.

Ingredienser

100% Eklogiska Hampa frön

Näringsinnehåll

Näringsinnehåll

  Per 100g
Energi 1453 kJ/347 kcal
Fett 8.2 g
  varav mättat 1.0 g
Kolhydrater 8.1 g
  varav socker 4.0 g
Fiber 24 g
Protein 48 g
Salt <0.01g
Vitamin E 6.1 mg (RI* 51%)
Kalium 1880 mg (RI* 94%)
Kalcium 196 mg (RI* 25%)
Magnesium 1060 mg (RI* 283%)
Järn 20.6 mg (RI* 147%)

 

* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Ekologiskt Hampaprotein Pulver

Välj bild

Ekologiskt Hampaprotein Pulver
Back to top