• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

C-Vitamin

Pulver

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | Ingen kod

25% rabatt på produkter | Ingen kod

Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
59 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

C-vitamin (askorbinsyra) är en essentiell, vattenlöslig vitamin som fyller en rad olika funktioner i vår kropp, inklusive att agera som en utmärkt antioxidant. Vårt 100% rena C-vitaminpulver kommer från askorbinsyra.

En av c-vitaminets viktigaste funktioner är att verka som en antioxidant och skydda LDL-kolesterol från oxidativ skada. När LDL skadas verkar det som att kolesterolet kan leda till hjärtsjukdomar. C-vitaminet hjälper till att förhindra detta.

C-vitamin fyller även flera andra funktioner. Bland annat behövs det för att producera kollagen, ett ämne som stärker många delar av kroppen, så som muskler och blodkärl. Det har även en viktig roll i läkningsprocesser samt som ett antihistamin. C-vitamin främjar även bildningen av galla från levern och hjälper därmed till att avgifta alkohol och andra ämnen. Bevis pekar även på att C-vitaminnivåerna i ögonen minskar med åldern, och att ett tillskott av C-vitamin därför kan minska risken för att utveckla t.ex. gråstarr.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Förstärker immunförsvaret 
 • Utmärkt antioxidant 
 • Bibehåller bindväv

Rekommenderad användning

Som ett kosttillskott rekommenderar vi ett intag på 500mg per dag. Intas med fördel med önskad mängd vatten eller juice. 

1 x MP Plastskopa (mini) väger 370mg (ej inkluderad)

Ingredienser

Denna produkt består av 100% C-vitamin. Helt utan tillsatser. 

Näringsinnehåll

100% Vitamin C.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.75

4.75

(4 Kundrecensioner)

 • 5    3
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

Glimrende

Sammanlagt:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

100% askorbinsyra - rent og fint, og til en glimrende pris. Det smaker selvfølgelig surt, men det skal det jo også. Selv tar jeg det bare med teskje rett i munnen, og skylder det ned med vann. (Jeg tar gjerne 3-10 gram om dagen - men ikke alt på en gang, da det fort kan gi en "lakserende effekt", specielt på tom mage.) Kan til og med brukes i "C vitamin serum" for ansiktet.
Passar bra med:
Collagen. C vitamin hjelper i opptak (og generering) av collagen.

Sun May 21 12:19:57 BST 2017 av Terje Dahl

Var denna recension användbar för dig?

c-vitamin

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Ren askorbinsyra, surt som den ska vara och det bästa om man behöver mer c-vitamin i sin renaste form. Med askorbinsyra finns inte mycket att ändra på så den är precis som all anna sådana, dvs blandar sig inte jättelätt utan sjunker gärna till botten på glaset, själv blandar jag den i min PWO innan träning, ger en härlig citrunsurhet som smakar fräscht. Helt klart bäst i pris. kommer fortsätta köpa :)
Passar bra med:
PWO, Aminosyror, Kreatin

Thu May 19 18:40:56 BST 2016 av sla

Var denna recension användbar för dig?

C-vitaminpulver

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

4

Smak:

4

Effektivitet:

5

C-vitaminpulvret har hjälpt oss att klara av vinterns förkylningstider på bästa sätt. Blanda med vatten i en flaska och skaka om så löser pulvret sig lite lättare. Uppfriskande smak och väldigt prisvärt.

Thu Mar 31 18:46:14 BST 2016 av Danne

Var denna recension användbar för dig?

C vitamin = Trollar bort förkylningen

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

5

Körde en kur med mycket C vitamin fick bort förkylningen

Fri Mar 18 14:51:23 GMT 2016 av pd

Var denna recension användbar för dig?

C-Vitamin

Välj bild

C-Vitamin
Back to top