Bulkpaketet

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + Upp till 15% extra rabatt | VISA MER

Spara upp till 15% extra på vår rea 
Spara 10% extra oavsett orderstorlek | Använd kod: 10TILL
Spara 12% extra på beställningar över 399 kr | Använd kod: 12TILL
Spara 15% extra på beställningar över 599 kr | Använd kod: 15TILL

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.05.2017, eller så långt lagret räcker. 1hemlig gåva gäller t.o.m. 23.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

829 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Vårt bulkpaket innehåller 6 bästsäljande produkter som har valts ut speciellt för dess förmåga att främja en synbar muskeltillväxt och styrka. Vårt bulkpaket används av en bred publik som inkluderar kroppsbyggare till idrottare som vill öka i vikt i form av muskelmassa. Vårt produktpaket är oslagbart när det gäller pris och har utecklats för att förse din kropp med de näringsämnen den behöver under en hel månad.

Varje enskilt tillskott som ingår i vårt bulkpaket har valts ut baserat på deras individuella förmåga att bidra till ökad styrka. När dessa kompetenta tillskott tas tillsammans i kombinationen som presenteras i detta paket har resultaten visat sig ännu bättre! Detta produktpaket innehåller Kreatine Monohydrat för att hjälpa dig öka i styrka, “MP Max® Total Gainer” för en protein/kolhydratsblandning som främjar tillväxt och återhämtning, “Milk Protein Smooth” för att gynna återhämtningsprocessen när du sover, Taurine som drar näringsämnen till musklerna och därmed främjar både tillväxt och återuppbyggnad, samt ”Instant Oats” för att förse din kropp med en kollhydratsrik, GI-låg källa till energi.

Vårt bulkpaket är ett utmärkt paket för dig som antingen nått en platå i din träning eller som är ny till träning och bara vill ha 30 dagar fyllda av högkvalitativa tillskott.

För att demonstrera hur vårt viktminskningspaket kan användas har vi satt ihop ett exempel för hur tillskotten kan intas under en dag:

Innan träning/Pre Workout
50 gram “Instant Oats”
3g Taurine

Träning

Efter träning
100 gram “Total Gainer”
5 gram “Creatine Monohydrate”
3 gram Taurine

MP Max® Total Gainer (Banana, 2720g): är en kalori- och näringsrik dryck som hjälper dig öka i styrka och muskelmassa.

Creatine Monohydrate (250g): Har visat sig kunna öka styrka och tillväxt samt kunna förkorta både återhämtningen efter träning samt mellan träningsset.

Instant Oats (2.5kg): En utmärkt källa rik på kolhydrater med ett lågt GI som förser dig med energi under träning.

Taurine (250g) En aminosyra som drar näringsämnen till musklerna och därmed gynnar återhämtning och tillväxt.

Milk Protein Smooth (Chocolate Smooth 1kg) Långsamt absorberat protein idealt för intag innan läggdags.

Myprotein shaker (600ml): En avancerad shaker som hör till en av de främsta på marknaden idag och hjälper dig att enkelt och smidigt blanda dina tillskott med minimal ansträngning.

SMAKER, PRODUKTER OCH STORLEKAR INKLUDERAS SÅ SOM DE VISAS HÄR MEN KAN ERSÄTTAS UTAN FÖRVARNING BEROENDE PÅ LAGERSTATUS.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Otroligt prisvärt
  • Täcker hela ditt dagliga behov
  • Perfekt tillskott för de som vill lägga på sig muskelmassa

Rekommenderad användning

Var god och se varje enskild produkt för information.

Ingredienser

Var god och se varje enskild produkt för information.

Näringsinnehåll

Var god och se varje enskild produkt för infomration.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Bulkpaketet

Välj bild

Bulkpaketet