Beach Body-paketet

20% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

20% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

20% rabatt på alla produkter | Använd kod: SE20

Erbjudandet gäller t.o.m. 22.10.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. KÖP NU
962 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Availability: Slutsåld

Produktöversikt

Beach Body-paketet innehåller 6 högkvalitativa produkter som hjälper dig att bli ditt snyggaste Du i sommar och erbjuder dig allt du behöver för bästa möjliga resultat. Detta paket ger dig; 1kg Impact Whey Deluxe i smaket Chocolate Smooth, 750g Fuse i smaken Berry Blast, 250g naturell BCAA, 60 CLA kapslar, 120 Thermo-Extreme kapslar samt en 600ml Myprotein Shaker.

Whey Protein Deluxe (1kg, Chocolate Smooth)
Impact Whey Deluxe kombinerar högkvalitativt vassleproteinkoncentrat med vassleproteinisolat och hydrolyserat vassleprotein för att kunna erbjuda ett snabbupptaget proteinpulver med en fantastisk aminosyraprofil. Innehållet av 22g protein per portion gör detta protein till ett utmärkt tillskott att inta direkt efter träning.

Fuse (Berry Blast, 750g)
Fuse är en unik formula som kombinerar grenade aminosyror med kreatin, glutamin, taurin och snabba kolhydrater som tillsammans gynnar proteinsyntesen och motverkar muskelnedbrytning. Varje portion (25g) ger även 5g Creapure® (kreatine monohydrat) som har visat sig höja nivån av ATP i musklerna och gynna en ökning av mager muskelmassa och styrka.

BCAA (naturell, 250g)
BCAA (grenade aminosyror) består av Leucin, Isoleucin och Valin. De behövs för att underhålla muskelmassa och behövs för att underhålla muskelmassa. Studier har även visat att de kan hjälpa till att bevara kroppens förråd av glykogen.

CLA (60 kapslar)
Konjugerad linolsyra (CLA) är en fettsyra som hittas naturligt i kött och mejeriprodukter och har visat sig kunna assistera vid viktminskning. Dess innehåll av 1000mg CLA per kapsel gynnar dig som vill minska i fettvikt och söker en mer definierad kropp.

Thermo-Extreme (120 kapslar)
En kraftfull termogenisk mix som främjar viktminskning och ökar energiproduktionen. Innehåller bl.a extrakt från grönt te, blåstång och koffein.

Myprotein Shaker (600ml)
En avancerad shaker som hör till en av de främsta på marknaden idag och hjälper dig att enkelt och smidigt blanda dina tillskott med minimal ansträngning.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Innehåller 6 storsäljande produkter 
  • Hjälper dig nå din strandkropp! 
  • Boostar din träning för ännu bättre resultat 

Rekommenderad användning

Var god och se varje enskild produkt för information.

Ingredienser

Var god och se varje enskild produkt för information.

Näringsinnehåll

Var god och se varje enskild produkt för information.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Beach Body-paketet

Välj bild

Beach Body-paketet
Back to top