Bästsäljare
Upp till 60% rabatt!

Europas lägsta priser! Vi lovar att sänka priset med 5% om du hittar en motsvarande produkt billigare någon annanstans.

Använd vår Price Beater här

Triathlon

Triathlon är utan tvekan en av de mest ansträngande idrotterna i världen och kombinerar simning, cykling och löpning av olika distanser. Denna idrott kräver en vältränad fysik baserad på ett välbalanserat kostupplägg.
#

Box 1

Introduktion

Triathlon är en idrott som pushar kroppens fysiska kapacitet till sin yttersta gräns. Där de flesta kämpar med att vara effektiva nog i sin valda idrott eller sport, måste tävlanden inom Triathlon bemästra alla tre grenar (simning, cykling och löpning). Kombinationen av dessa tre grenar gör dess träning extra svår och krävande. Även om de flesta triathleter har en svagare gren är det oerhört viktigt att träningen baseras på en bra balans mellan alla tre, med fokus på uthållighet och effektivitet. Träningens upplägg bör även innehålla en viss periodisering, där tävlanden 'peakar' strax före tävling, återhämtar sig efteråt och underhåller sin fysik och kondition mellan tävlingar. Rätt kost och näring har självklart en kritisk roll för både tränings-, och tävlingresultat, där en balanserad och korrekt utformad kostplan är absolut nödvändig för en satsande idrottare.

Box 2

Tips på vägen

Energi för att tävla

Intensiteten och mängden av fysisk aktivitet som krävs inom Triathlon gör att energi behövs fyllas på med regelbundna mellanrum. Även om kroppen kan lagra en stor del energi, är det ändå inte tillräckligt för att förse kroppen med den mängd den behöver vid extrem aktivitet som Triathlon. Detta gör det viktigt att återföra energi när tillfälle ges. Tri-Carb hjälper inte bara till att underhålla energinivåerna genom att fylla på med kolhydrater, utan hjälper även till att underhålla vätskenivåerna.

Bränsle för att främja återhämtning och tillväxt

På grund av Intensiteten av träningen är det viktigt att se till att främja återhämtningen efter träning så att du kan följa ett regelbundet träningsupplägg. Ju mer du tränar, desto mer troligt är det att du kommer att förbättra dina personliga tider under tävling. Recovery XS kombinerar protein, kolhydrater och ett antal effektiva ingredienser som främjar återhämtningen efter träning. Näringsämnena i Recovery XS har visat sig kunna förbättra kroppens förmåga att återhämta sig och hjälper till att reparera skada som kan uppkomma genom intensiv träning. Det är även viktigt att säkerställa ett högt proteinintag för att kunna främja en muskelökning och förhindra nedbrytning. En shake med högt proteininnehåll så som True Whey ger dig möjlighet att enkelt boosta ditt dagliga proteinintag.

Förbättrad prestation

Efter att ha utvecklat en strukturerad kostplan och träningsupplägg, hjälper det även att överväga produkter som kan hjälpa dig att intensifiera din träning. Det finns flera tillskott som kan ge dig en extra boost, bland annat Beta Alanine för dig som vill förbättra dina resultat inom Triathlon. Denna aminosyra hjälper till att motverka muskeltrötthet och gör därmed att du kan träna hårdare under längre tid.

Ta hand om din kropp

Vitaminer spelar en viktig roll för kroppens återhämtning, allmänhälsa och hjälper även till att rena kroppen från oönskade toxiner och fria radikaler. En heltäckande multivitamin så som Alpha Men (Super Multi Vitamin) bör vara en del av seriösa idrottares tillskott. Att undvika skador och sjukdomar är viktigt för en idrottare. Därför rekommenderar vi Super Omega 3 som erbjuder flera hälsofördelar, bland annat en reducering av kolesterol i blodet samt främjande av led-hälsa, något som alla triathleter bör överväga på grund av den påverkan som lederna utsätts för under tävling.

Vi rekommenderar dessa...

Kundkorg

Din kundkorg är Tom

Frakt

Beställ före 20:00 för att få din beställning skickad samma dag. (Före 14:00 på en Söndag)

Varför vi är Europas ledande leverantör av kosttillskott på nätet:

 • Europas lägsta priser
  med hjälp av vår Price Beater
 • Högsta kvalitet
  Tillverkas i vår egna fabrik enligt ISO9001 standard
 • Snabb och pålitlig leverans
  direkt till din dörr, 59kr
 • Stort utbud
  Handla snabbt och enkelt
 • Rabatter och grymma erbjudanden
  för att du ska kunna spara ännu mer!